Vape

Her finner du vårt utvalg av vape / elektroniske sigaretter. Hos Frisk Damp har vi vapes for alle, både for nybegynnere og den erfarne brukeren. Vi prøver hele tiden å holde deg oppdatert med de nyeste modellene og toppmerkene mens vi prøver å holde lave priser på våre elektriske sigaretter.

Les mer om vape i bunn av denne siden

Eleaf iJust 3 Pro 3000mAh 6.5ml ELLO Duro (Startsett)

459 kr
367 kr
Om Eleaf iJust 3 Pro 3000mAh 6.5ml ELLO Duro (Startsett) Inneholder: 1 stk – iJust 3 Pro 1 stk –

ASPIRE SKYSTAR REVVO STARTSETT

990 kr
792 kr
Aspire Skystar Revvo Startsett er et sub ohm vaping kit som kombinerer Skystar mod og Aspire Revvo Tank. Dette settet er utstyrt med en ny stilig vape-tank som bruker Aspire Radial Coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPEEDER REVVO STARTSETT

990 kr
792 kr
Aspire Speeder Revvo-settet leveres med en 200W Speeder MOD og en Revvo-tank. Revvo vedtar ARC-spole, som er designet for god smak og dampproduksjon. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE PUXOS STARTSETT

749 kr
599 kr
Aspire - Puxos Startsett er den nyeste utgivelsen fra Aspire. Puxos mod tillater bruk av tre forskjellige batterityper, 18650, 20700 og 21700. Settet leveres også med den helt nye Aspire Cleito Pro tanken, som tar imot coils fra Cleito og Cleito Exo tanker. Puxos kan brukes i forskjellige moduser, slik at du kan velge mellom Wattage, Voltage, Bypass og mer, for full info, sjekk den detaljerte beskrivelsen nedenfor. Den nye Cleito Pro-tanken gjør det også enkelt å fylle på grunn av den innovative påfyllingsporten på toppen / siden som er tilgjengelig ved å fjerne toppringen. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPRYTE AIO STARTSETT

329 kr
263 kr
Aspire Spryte AIO-settet har en elegant minimalistisk design som er designet for å passe godt i lommen eller vesken. For å holde munnstykket rent, kommer dette settet med en beskyttende topphette som passer tett på bunnen av enheten når den er i bruk. I motsetning til de fleste pod-systemer har dette settet en justerbar luftstrøm slik at du kan kontrollere din damp-opplevelse. Med et brukervennlig "pull out" og "push and click" system er dette pod-systemet bunnfyllende og passer til alle typer e-væsker. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE BREEZE 2 STARTSETT

399 kr
319 kr
Aspire Breeze 2 vape-settet er den andre versjonen av det allerede vellykkede Aspire Breeze Kit. Breeze 2 har et innebygd 800mAh batteri og er en kompakt diskret vaping-enhet for alle vapers. Breeze 2-settet bruker erstatningsprodukter fra Breeze 2 som også har den ekstra bonusen å bruke utskiftbare Breeze 2-coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE DYNAMO STARTSETT

719 kr
575 kr
Det nye Dynamo E-sigarett-settet fra Aspire inneholder det nye doble (18650/20700/21700) batteriet Dynamo mod som har en maksimal utgangseffekt på 220W. Settet inneholder også den splitter nye Aspire Nepho tanken som bruker 0,5 ohm coils / 0,15 ohm mesh coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE COBBLE AIO STARTSETT

249 kr
199 kr
Aspire Cobble-settet er en ny pod-enhet med 700mAh innebygd batteri og 1,8 ml juice kapasitet. 1.4ohm BVC-coilen er best for Nic-salter. Cobble har ingen knapp, så bare pust inn og damp! Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE ZELOS 2 STARTSETT

629 kr
503 kr
Vi presenterer det nyeste 50 watt-settet på markedet fra Aspire, Zelos 2 Kit. Settet inkluderer den nydesignede Aspire Nautilus 2S tanken. Fortsatt den langvarige, pålitelige, kompakte og ergonomiske moden, men nå med den nye Aspire Nautilus 2 tanken som har en kapasitet på 2 ml. Det siste i Nautilus 2-tankserien, en slank, kurvet design utstyrt med en erstatning 0,4 ohm BVC-coil for direkte til lungedamping og en erstatning på 1,8 ohm BVC-coil for munn til lungedamping - slik at du virkelig kan ha det beste fra begge verdener ! Nautilus 2S har en barnesikker design med toppfylling med en selvforsegling av silikon som holder ting rent og da spiralene kan byttes ut med andre Nautilus-coils, gjør det deg i stand til å tilpasse dine trekk- / dampinnstillinger. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE TIGON STARTSETT

479 kr
383 kr
Vi presenterer det helt nye Aspire Tigon Vape Startsett, en brukervennlig, kompakt enhet som kommer i fire stilige farger. Den kan brukes som en MTL-enhet (munn til lunge) eller en begrenset DTL-enhet (direkte mot lunge) og leveres i et med et langvarig innebygd 1800 mAh batteri og er By-Pass-modus kompatibel. Du kan være trygg på at denne ypperlige, kompakte hverdagsenheten som yter hver dag, er Aspires første produkt som bruker en forseglet design, som vil tette fukthullene i tanken når spolen fjernes. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE AVP AIO STARTSETT

359 kr
287 kr
Aspire bringer nå sitt nyeste AIO-sett. AVP er en “auto draw” -enhet som en gang er slått på, og ikke krever at du trykker på noen knapper for å bruke, bare inhalerer og enheten vil utløses. Aspire har også introdusert en variabel wattjustering på AVP-en, slik at brukeren kan justere effekten på enheten. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE REAX MINI STARTSETT

645 kr
516 kr
Tiden er inne for oss å avdekke det nye Reax Mini vape startsettet fra Aspire. Reax Mini Mod har et internt 1600mAh innebygd batteri og har en maksimal effekt på 4,2V. Denne enheten har et 3-trinns batteriindikatorlampe, og settet inkluderer Tigon Vape-tanken som kan brukes i enten munn til lunge (MTL) eller direkte til lunge (DTL). Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE K1 STEALTH STARTSETT

429 kr
343 kr
Vi presenterer Aspire K1 Stealth Kit, et nydesignet mod med innebygd 1000 mah batteri og den prøvde og testede K1 pluss tanken, kombinert for å gi brukerne en ny opplevelse innen stealth vaping. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SLYM STARTSETT

285 kr
228 kr
Vi presenterer det nyeste lommesystemet fra Aspire. Aspire new Slym er en ny ultra bærbar enhet på bare 108 mm lang og 20 mm bred. Aspire Slym er diskret i størrelse og lavprofil, noe som gjør den til din must-have vape mens du er innendørs eller på farten. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE K LITE MTL STARTSETT

359 kr
287 kr
Det nydesignede K lite Startsett leveres med 900mAh innebygd batteri og 1,9 ml e-juice kapasitet med 1,8 ohm (4,2-5V) motstand, og er også kompatibel med originale BVC-coil og Spryte-coil. Det gir også jevn luftstrøm og god damp. Påfylling er like enkelt som å skru av topplokket og fylle det via toppfyllingshullet, ekstremt enkelt og praktisk. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE AVP PRO STARTSETT

359 kr
287 kr
AVP Pro er her. Raffinert og forbedret for å fremme verdensklasse styling og ytelse til den originale AVP-en, med slank og iøynefallende utseende, sammen med presise tekniske forbedringer. AVP Pro, som enkelt brukes gjennom et automatisk trekkfyringssystem, som bare krever at du inhalerer for å oppleve jevn og smaksrik dampproduksjon, og drar også fordeler av et enkelt variabelt wattstyrkegrensesnitt med en enkelt knapp, for ekte tilpasset vaping-glede. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN ENDURA T20 STARTSETT

345 kr
276 kr
Endura T20-settet fra Innokin er en smakjaktende enhet med et 1500mAh Endura T20-batteri og 2 ml Prism T20-tank. 4 farger. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN OCEANUS iSUB VE STARTSETT

789 kr
631 kr
Innokin Oceanus iSub VE Startsett har Oceanus Box Mod og iSub VE Sub-Ohm Tank. Box mod har en maksimal utgangseffekt på 110W og inkluderer et bredt utvalg av avanserte funksjoner med variabel watt. ISub VE Sub-Ohm-tanken har en justerbar luftstrøm i bunnen og en kapasitet på 2 ml. Settet drives av et enkelt 20700-batteri (hvorav to følger med). Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN ENDURA T20-S STARTSETT

299 kr
239 kr
Innokin Endura T20-S leveres med et 1500mAh Endura T20-S batteri og 2 ml Prism T20-S tank. Det gir førsteklasses smak. 6 farger. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN JEM/GOBY STARTSETT

359 kr
287 kr
Innokin - JEM / Goby Startsett er et kompakt, stilig og brukervennlig startsett fra Innokin. Jem / Goby-settet har suveren kvalitet takket være de nye 1,6 ohm-spolene og enkel 5W strømjustering. Det integrerte 1000 mah batteriet varer sikkert hele dagen, og 2 ml tanken er enkel å fylle på og bruke. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN POCKETMOD STARTSETT

599 kr
479 kr
Innokin Pocketmod Startsett leveres med et 2000mAh innebygd batteri og en 2 ml kapasitetstank. En enhet i lommestørrelse for enkel damping. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN PROTON SCION 2 STARTSETT

789 kr
631 kr
Innokin Proton Startsett er et nytt revolusjonerende TC Kit med 235W Proton MOD og ny 2 ml Scion II tank. Med en unik joystick-stilvelger og unik Plexus Mesh Coil gir Proton Scion 2 Kit ekstremt enkel betjening med fantastisk vaping. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN ENDURA T18II STARTSETT

395 kr
316 kr
Innokin Endura T18II revolusjonerte vaping over hele verden med en enhet designet for å gi røykere en helt flott vaping-opplevelse. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN ADEPT ZLIDE STARTSETT

599 kr
479 kr
Adept Zlide Startsett er et nytt sett fra Innokin som passer for alle brukere. Adept Mod er vanntett, støvtett og til og med støtsikker. Drevet av et stort internt 3000mAh batteri, har den en hurtig ladefunksjon og vil velge en effekt som passer best til coilen, som er installert i Innokin Zlide vape tank. Innokin Zlide har en kapasitet på 2 ml for e-juice og har toppfylling, samt justerbar luftstrøm. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN KROMA R ZLIDE STARTSETT

669 kr
535 kr
Kroma R Zlide Startsett fra Innokin er en avansert Sub Ohm vaping-enhet som har lommevennlig design. Kroma R drives av et enkelt 18650 eksternt batteri, og dette innovative settet kan brukes i både munn til lunge (MTL) og Sub Ohm vaping-stiler. Kroma R mod har også et stort utvalg av moduser, inkludert variabel watt, smaksmodus og en bypass-modus som gir en fullt tilpassbar vaping-opplevelse. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN GO S STARTSETT

250 kr
200 kr
Innokin Go S Startsett er designet med tanke på smak, bekvemmelighet og rimelig pris. Go S har en engangs 2 ml påfyllbar tank som har et lysbilde for å åpne det øverste fyllesystemet. Ved å bruke et internt 1500mAh batteri og spesialdesignede coils som bruker en organisk bomulls- og tremasseveke, vil Go S levere smak og er utrolig enkel å bruke. Les mer om produktet lenger ned.

UWELL NUNCHAKU 2 5ML

779 kr
623 kr
Uwell Nunchaku 2 strøm på bevegelse. Utsøkt håndverk med geniale detaljer. Modet er laget helt av metall. Den ergonomiske designen gjør at den føles perfekt i hånden din. Håndpolert tank og mod er den perfekte kombinasjonen. Ser elegant ut, føles behagelig. Les mer om produktet lenger ned.

INNOKIN COOLFIRE Z50

695 kr
556 kr
Innokin Coolfire Z50 VW Kit med komponenter av topp kvalitet. Innokin Coolfire Z50-settet leveres med stort 2100 mAh innebygd batteri og 2 ml Zlide Tube Tank. Bare få Innokin Coolfire Z50-enheten og nyt den fantastiske smaken. Les mer om produktet lenger ned.

SMOK NORD 2

389 kr
311 kr
SMOK Nord 2, oppgraderingsversjonen av det knapputløste pod-systemet nord, er blitt fullstendig forbedret. Basert på nordens eksepsjonelle funksjoner, legger nord 2 til flere høydepunkter: 0,69 tommer OLED-skjerm, økt kapasitet til 1500mAh, ladningsvisningsgrensesnitt, justerbar wattstyrke og multibeskyttelse. Den er utstyrt med en nord 2 RPM pod og en nord 2 nord pod for å tilby flere pod og coil-alternativer. Nord 2 er en ny innovatør, og innovasjonen endrer stadig vaping-opplevelsen! PAKKEN INNHOLDER
 • 1 stk - Nord 2-enhet (1500mAh)
 • 1 stk - Nord 2 RPM Pod (RPM Mesh 0.4ohm Coil forhåndsinstallert) (4,5 ml)
 • 1 stk - Nord 2 Pod (Nord DC 0,8ohm MTL Coil forhåndsinstallert) (4,5 ml)
 • 1 stk - USB-kabel
 • 1 stk - Brukerhåndbok

SMOK E-PRIV

849 kr
679 kr
SMOK E-Priv er inspirert av den kraftige motoren fra verdens største racerbiler, og har et kult og fasjonabelt utseende med maksimal effekt på 230 W. SMOK E-Priv Kit består av E-PRIV TC MOD og TFV12 P-tank, og er definitivt en utmerket vape. PAKKEN INNHOLDER
 • 1 stk - SMOK E-Priv Mod
 • 1 stk - TFV12 P-Tank- 2ml
 • 1 stk - V12 P Dual Mesh Coil 0.2ohm (forhåndsinstallert)
 • 1 stk - V12 P Max Mesh 0,17 ohm
 • 1 stk - Antiskli ring
 • 1 stk - USB-kabel
 • 1 stk - Brukerhåndbok
 • Reservedeler

Er vape nytt for deg?

Våre elektriske sigaretter er tilgjengelige i mange forskjellige farger og batteristørrelser (mAh). Felles for dem alle er at de er CE-godkjent. De mest populære vapene er Joyetech eGo AIO og Eleaf iStick Pico 75W TC. Vi har et bredt utvalg av vapes, og det er flere forskjellige sett å velge mellom i pakken, Joyetech eGo AIO Kit. Hvis dette er første gang du prøver vape, kan det være lurt å lese guiden vår. En vape fungerer ved å varme opp en flytende væske. Denne væsken kalles både E-væske, dampvæske og E-juice. Det er E-juice som inneholder både nikotin og smaken du opplever ved å dampe på vape. Ved å varme opp E-juicen i den vapen fordamper den, og du kan deretter inhalere den. E-juice fordampes i en væskebeholder / klargjøringsmiddel / forstøver / coil. Men vær oppmerksom på at tanker / clearomizers med innebygde coils, for eksempel C1 + tank, er forbruksvarer som må byttes ut hver 3.-4. Uke. Men hva er forskjellen mellom å bruke en vape og å røyke vanlige sigaretter? For det første er det langt sunnere og mye billigere å bytte til en vape. Du kan spare opptil 80% av dine vanlige sigarettkostnader ved å erstatte dem. I tillegg slipper du over 4000 giftige stoffer som er i sigaretter. Du kan også glemme lukten av røyk, misfargede tenner og dårlig ånde. Dette er bare noen av fordelene det vil gi deg å bytte til en vape. Du kan lese alle fordelene her: Fordelene ved å bruke El-sigarett

Billig vape?

Hos Frisk Damp streber vi alltid etter å være Norges billigste distributør av vape og e-juice. Derfor er prisene våre ekstremt attraktive, og du kan komme i gang med røykeslutt for et veldig lavt beløp. Vi er alltid interessert i å hjelpe deg i gang, og du kan alltid be oss om råd om vapen din i chatten nede til høyre eller på support-e-posten vår. Vi setter stor pris på å hjelpe kundene våre på rett vei til et alternativ til røyking.

Hvordan fungerer en vape?

En vape fungerer ved å suge inn på munnstykke / tanken mens batteriet er aktivt. For de fleste vapes krever det at du trykker på en liten knapp mens du suger. Når batteriet er aktivt, ber det tanken om å varme opp E-juicen din og fordamper deretter.

Hvilken vape gir mest damp?

De fleste tror at det er modellen til den elektriske sigaretten som bestemmer mengden damp. Men det er Volt og Ohm som avgjør hvor mye som produseres. Ved å justere de to faktorene, kan du selv bestemme hvor mye damp vapen din skal lage. Kort sagt, Ohm er motstanden i coilen din, og Volt er styrken på batteriet. Ved å velge en lavere ohm effekt i kombinasjon med en høyere watt / volt effekt, får du så mye damp som mulig. Det handler om å prøve ut og finne den rette kombinasjonen for deg. Hvis du vil ha mye damp ut av vapen din, anbefaler vi Vaporesso Revenger X Mod. Hvis du vil vite mer, har vi laget en guide der du kan bli klokere på Ohm og Volt i tillegg til deres funksjon på din vape.

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr