Tanker

På denne siden finner du alle våre tanker. Etter flere år har vi endelig funnet våre faste leverandører som sikrer den høyeste kvaliteten på markedet. Vi har alltid nye produkter i sortimentet, og prøver så godt vi kan å følge med trenden innen vape og tilbehør.

Les mer om tanker i bunn av denne siden

Hvordan vedlikeholde tanken?

Alle tanker må vedlikeholdes akkurat som andre forbruksvarer for å ha lengst mulig levetid. Noen eksempler på dette er for eksempel å la væsken trenge godt inn i veggen før bruk og skylle tanken regelmessig med varmt vann.

Hva betyr Ohm?

Billig tank?

Frisk Damp følger alltid markedsprisnivået, og vi streber alltid etter å være billigst. Hos oss kan du få en tank fra kun 29 NOK, som er tanker av god kvalitet.

Hvordan er en tank laget?

Tanken din består av noen forskjellige komponenter; 1) En kontakt som sitter utenfor på bunnen av tanken. Den brukes til å skru tanken til batteriet / mod'en slik at den kan absorbere kraft og varme e-juicen. Vær oppmerksom på at forskjellige tanker har forskjellige kontakter, og derfor må du velge en tank med samme kontakt som batteriet / moden din. 2) En bunn som glasset sitter fast på, og ofte er også luftstrømmen (hvis det er en) der. Noen ganger sitter den på toppen eller andre steder. Luftstrømmen brukes til å kontrollere hvor mye luft som kommer gjennom når du suger. 3) En coil som er skrudd i bunnen og toppen. Coilen bestemmer hvor mye damp som produseres. 4) Topp som ofte rommer fyllingssystemet du bruker for å fylle e-juicen i din vape. 5) Munnstykke, også kalt dryppspiss, som bare er et spørsmål om komfort. Selvfølgelig vil ofte en stor dyse være nødvendig når det går mye damp. Du kan alltid kjøpe et nytt drypptips hvis du ikke liker størrelsen eller designen til den som fulgte med pakken. Det er også verdt å nevne at du bør være klar over hvilket materiale tanken din er laget av. For eksempel, hvis du har en plastbeholder, vil noen smaker faktisk sprekke tanken. Smaker som cola, sitrus, sterk menthol, kanel og anis er veldig dårlig egnet til plasttanker, så hvis det er smaker som du vil dampe, kan du ta en glassbeholder.

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr