E-juice Nyheter hos Frisk Damp

På denne siden ser du alle e-juice nyheter hos Frisk Damp! Nyhetene er fra populære merker som blant annet Just Juice, Sundbygaard, Vapeson og Big Mouth. Du kan se alle e-sigarett nyheter her.

TOPP 10 E-SIGARETTER

Usikker på hvilken e-sigarett du skal kjøpe? Vi har laget en liste til deg over 10 e-sigaretter vi liker mest!

TOPP 10 TANKER

Hvilken e-sigarett tank er best? Vi har laget en liste til deg over 10 e-sigaretter vi liker mest!

TOPP 10 E-JUICE

Hvilken smak? Hvilken type? Hva skal du velge? Vi har gjort det enkelt for deg og laget en liste over de vi liker!

Rask levering

Varene sendes ut samme dag.

Prismatch

Vi pris-matcher våre konkurrenter.

Gratis frakt

På bestillinger over 1000,-.

E-merket nettbutikk

Frisk Damp er sikkerhetsmerket.

Prøv vår røykeslutt-kalkulator og se hvor mye du sparer på å stumpe røyken!

DETTE SPARER DU PÅ Å STUMPE RØYKEN

[bt_cc id="4935"]

E-juice Nyheter

Så du leter etter den nyeste vape e-juicen? Vi har hentet noen av de beste smakene av juice fra hele verden, bare for deg. Med en rekke forskjellige smaker er det virkelig noe for enhver vaper / e-sigarett-bruker! Enten du elsker smaken av en klassisk Tobakk e-juice eller den forfriskende smaken av en menthol e-væske. Hos Frisk Damp får du over 500+ smaker og varianter, i blant annet Klar- til-bruk, Shortfill, Aroma og E-Pod E-juice. I tillegg får du kjøpt hele utvalget med nikotin og andre produkter som nikotinforsterkere og nikotin baser hos E-juice24.dk som er vår danske nettbutikk!

E-juice med nikotin

I Norge er det ikke lov til å selge e-juice eller dampvæsker med nikotin. Vi hos Frisk Damp ønsker å følge Norske lover og selger dermed ikke dette i vår Norske nettbutikk. Men vi selger det på vår Danske nettbutikk hvor Nordmenn lovlig kan bestille e-juice med nikotin til eget forbruk. Besøk E-juice24.dk her.

De beste E-juice merkene

Vår e-sigarett butikk er stolt av å kun selge de beste smaker og merkevarer fra hele verden. Etter å ha testet hver e-juice kan vi forsikre deg om at bare de beste smakene er tilgjengelige for deg hos Frisk Damp. Vi har et bredt utvalg av e-væsker fra populære merker som Nasty Juice, Just Juice, Sundbygaard, IVG, Crafted, Liqua, Nordik og Vapeson.

Hvilken E-juice skal jeg velge?

Når du skal velge e-juice, finn ut hvilken aroma du liker og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørsmål om smak. Det er uendelig mange forskjellige typer, så det hjelper å begrense jakten for å finne ut om du vil ha tobakk, frukt, mynte, søtsaker eller noe annet. Kort fortalt handler det om å prøve ut og finne ut hva som er tilfredsstillende og behagelig å dampe for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *