Mods

Mods er et ord som ble introdusert til vape-verden veldig tidlig og står for “modifikasjon”. Da de første vapene kom ut, var de fleste i likhet med sigarettens utseende, men ble raskt bedre. Derfor ble ordet “MOD” brukt om de store batterimodellene.

Som utgangspunkt er en Mod bare den delen som sitter under tanken på din vape, og de er tilgjengelige med både innebygd batteri og eksternt batteri som du kan kjøpe. På Mods er ​​det ofte både skjerm og knapper for å justere blant annet Watt og temperatur.

Vi anbefaler ikke Mods for nybegynnere, siden de er litt mer avanserte. Men hvis du er nybegynner kan du sjekke ut våre sluttepakker i stedet, som passer perfekt for nybegynnere.

Les mer om Mods i bunn av denne siden

VapeOnly 15A Batteri – 1100mAh

69 kr 55 kr
Om VapeOnly 15A Batteri – 1100mAh Inneholder: 1 stk – VapeOnly INR18350 Li-ion-batteri med høyt avløp 15A 1100mAh Praktisk Informasjon:

JOYETECH ATOPACK JVIC2 DL 0,25 OHM COILS

140 kr 112 kr
Joyetech JVIC-systemet (Juice Vertical Injection Coil) vedtar en unik metode for vertikal juiceinjeksjonsoppløsning. Den har en Kanthal-coil innpakket av keramisk vugge. 0,25ohm DL hode er for direkte lungedamping. 5 stk hver pakke. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPRYTE COIL

27 kr 22 kr
SPESIFIKASJONER:
 • Motstandsstyrke: 1,2Ω
 • Anbefalt Watt: 1,2Ω = 10 - 12W
COILEN PASSER TIL: Aspire Spryte AIO Kit PAKKEN INNHOLDER
 • 1 stk. Aspire Spryte Tank

LIQUA PEACH

49 kr 39 kr
Denne e-juicen er for deg som liker smaken av Fersken! Opplev en frisk og frodig ferskensmak for hvert trekk du tar. Praktisk informasjon:
 • PG/VG: 50/50
 • Innhold: 10 ml
Kjøpe e-juice med nikotin? Gjør i vår danske nettbutikk www.e-juice24.dk

LIQUA WATERMELON

49 kr 39 kr
Denne e-juicen er for deg som liker smaken av Vannmelon! Den fruktige og forfriskende smaken av vannmelon parer friske fruktsmaker med den perfekte mengden søthet. Praktisk informasjon:
 • PG/VG: 50/50
 • Innhold: 10 ml
Kjøpe e-juice med nikotin? Gjør i vår danske nettbutikk www.e-juice24.dk

SUNDBYGAARD MENTHOL

49 kr 39 kr
Denne e-juicen er for deg som liker Menthol! Få en pust av frisk luft med smak av mentol. Ikke bare smaker den godt og har en avkjølende effekt, men du får også et fint friskt pust. En velsmakende e-juice! Sundbygaard er en dansk e-juice i et høykvalitets kaliber. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige dampvæsker. Her kan du stole på at du får en flott dampopplevelse! Praktisk informasjon:
 • PG/VG: 50/50
 • Innhold: 10 ml
Kjøpe e-juice med nikotin? Gjør i vår danske nettbutikk www.e-juice24.dk

SUNDBYGAARD SKOGSBÆR

49 kr 39 kr
Denne e-juicen er for deg som liker bær! Få den modne og saftige smaken av skogens beste bær som jordbær, bringebær, bjørnebær og bjørnebær. Tillat deg å gå deg vill i denne symfonien med skogsbær, som gir en søt og nydelig smak i munnen. En velsmakende e-juice! Sundbygaard er en dansk e-juice i et høykvalitets kaliber. Menneskene bak Sunbygaard introduserte oss for en rekke deilige dampvæsker. Her kan du stole på at du får en flott dampopplevelse! Praktisk informasjon:
 • PG/VG: 50/50
 • Innhold: 10 ml
Kjøpe e-juice med nikotin? Gjør i vår danske nettbutikk www.e-juice24.dk

VapeOnly vAir-MI Coil til Mind – 1,2 ohm

29 kr 23 kr
Om VapeOnly vAir-MI Coil til Mind Inneholder: 1 stk – VapeOnly vAir-Mi Coil til Mind Praktisk Informasjon: • Coil-motstand: ktr

VapeOnly vAir-MI Coil til Mind – 0,4 ohm

29 kr 23 kr
Om VapeOnly vAir-MI Coil til Mind Inneholder: 1 stk – VapeOnly vAir-Mi Coil til Mind Praktisk Informasjon: • Coil-motstand: ktr

Eleaf iJust 3 Pro 3000mAh 6.5ml ELLO Duro (Startsett)

459 kr
367 kr
Om Eleaf iJust 3 Pro 3000mAh 6.5ml ELLO Duro (Startsett) Inneholder: 1 stk – iJust 3 Pro 1 stk –

VAMPIRE VAPE HEISENBERG

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE HEISENBERG Heisenberg fortsetter å bli bedre med KonceptXIX-versjonen som har en 80VG / 20PG-blanding. Heisenberg er en beryktet

VAMPIRE VAPE PINKMAN

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE PINKMAN Pinkman KonceptXIX er bare nok en fantastisk juice med de modne fruktsmakene som har blitt en ikonisk

VAMPIRE VAPE BLOOD SUKKA

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE BLOOD SUKKA Blood Sukka i KonceptXIX-serien er en fantastisk glatt vape full av smak. Den søte blandingen av

VAMPIRE VAPE PHAT DRIZZLE

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE PHAT DRIZZLE Hvis du er glad i kakevapes, er Phat Drizzle e-væsken for deg. Denne KonceptXIX-flasken er en

VAMPIRE VAPE PIE EYED

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE PIE EYED Pie Eyed i navn og pai i smak. Denne KonceptXIX e-væsken er en herlig juice som

VAMPIRE VAPE POLEY ROLLY

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE POLEY ROLLY Poley Rolly er den klassiske ta på den tradisjonelle puddingen, helt ned til den søte vaniljesausen.

VAMPIRE VAPE TIKA TAKA

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE TIKA TAKA Dette er en e-juice som pakker et slag, Tika Taka er en revolusjonerende smak som suser

VAMPIRE VAPE ALL DAY GRAPE

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE ALL DAY GRAPE Du vil vurdere hele dagen din vape etter å ha smakt på den søte druejuicen

VAMPIRE VAPE KOOL KICK

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE KOOL KICK KonceptXIX Kool Kick er en foryngende e-væske med kortfylling som er full av sitronsmak. Den modne

CAPELLA FUJI APPLE

39 kr 31 kr
Aroma med smak av eple.

JOYETECH ATOPACK JVIC1 MTL 0,6 OHM COILS

140 kr 112 kr
Joyetech JVIC-systemet (Juice Vertical Injection Coil) vedtar en unik metode for vertikal juiceinjeksjonsoppløsning. Det er Kanthal-coil innpakket av keramisk vugge. 0,6ohm MTL-hode er for MTL-vaping. 5 stk i hver pakke. Les mer om produktet lenger ned.

PACHAMAMA HUCKLEBERRY PEAR ACAI

189 kr 151 kr
PACHAMAMA HUCKLEBERRY PEAR ACAI Søt og terte Huckleberry og pikant Acai er myk med søt saftig pære. Informasjon om produktet

VAMPIRE VAPE STICKY SPOT

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE STICKY SPOT Sticky Spot er det perfekte navnet på denne KonceptXIX e-væsken gitt de kombinerte smaker av jordbær

VAMPIRE VAPE GOLDEN THRILL

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE GOLDEN THRILL KonceptXIX Golden Thrill er en vakker smak av mango e-væske som er full av fruktsmak. Denne

VAMPIRE VAPE GET CUBED

179 kr 143 kr
VAMPIRE VAPE GET CUBED Fremkall sansene dine med KonceptXIX Get Cube, den enestående cola-smaksprøven med en perfekt matchende svimmel undertone.

ASPIRE SKYSTAR REVVO STARTSETT

990 kr
792 kr
Aspire Skystar Revvo Startsett er et sub ohm vaping kit som kombinerer Skystar mod og Aspire Revvo Tank. Dette settet er utstyrt med en ny stilig vape-tank som bruker Aspire Radial Coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPEEDER REVVO STARTSETT

990 kr
792 kr
Aspire Speeder Revvo-settet leveres med en 200W Speeder MOD og en Revvo-tank. Revvo vedtar ARC-spole, som er designet for god smak og dampproduksjon. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE PUXOS STARTSETT

749 kr
599 kr
Aspire - Puxos Startsett er den nyeste utgivelsen fra Aspire. Puxos mod tillater bruk av tre forskjellige batterityper, 18650, 20700 og 21700. Settet leveres også med den helt nye Aspire Cleito Pro tanken, som tar imot coils fra Cleito og Cleito Exo tanker. Puxos kan brukes i forskjellige moduser, slik at du kan velge mellom Wattage, Voltage, Bypass og mer, for full info, sjekk den detaljerte beskrivelsen nedenfor. Den nye Cleito Pro-tanken gjør det også enkelt å fylle på grunn av den innovative påfyllingsporten på toppen / siden som er tilgjengelig ved å fjerne toppringen. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPRYTE AIO STARTSETT

329 kr
263 kr
Aspire Spryte AIO-settet har en elegant minimalistisk design som er designet for å passe godt i lommen eller vesken. For å holde munnstykket rent, kommer dette settet med en beskyttende topphette som passer tett på bunnen av enheten når den er i bruk. I motsetning til de fleste pod-systemer har dette settet en justerbar luftstrøm slik at du kan kontrollere din damp-opplevelse. Med et brukervennlig "pull out" og "push and click" system er dette pod-systemet bunnfyllende og passer til alle typer e-væsker. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE BREEZE 2 STARTSETT

399 kr
319 kr
Aspire Breeze 2 vape-settet er den andre versjonen av det allerede vellykkede Aspire Breeze Kit. Breeze 2 har et innebygd 800mAh batteri og er en kompakt diskret vaping-enhet for alle vapers. Breeze 2-settet bruker erstatningsprodukter fra Breeze 2 som også har den ekstra bonusen å bruke utskiftbare Breeze 2-coils. Les mer om produktet lenger ned.

Vape med det lille ekstra

Her har den langstrakte, tynne vapen blitt sminket. I stedet kommer vapen som en boks, og det kan faktisk være et par fordeler med det. For det første er det det visuelle. Det kan være litt morsommere å ha en vape som skiller seg litt ut fra mengden, og denne typen “boks-mod” vil raskt få kolleger og venner til å spørre hva det er. Det er imidlertid ikke bare det visuelle som har endret seg. Mods er som du ser litt større enn andre vapes, og for de fleste er dette ganske positivt. Dermed er det rom for mer funksjonalitet og kraft, noe som til slutt kommer din opplevelse til gode. Dermed blir det ofte sett at mods har kraftigere batterier enn tradisjonelle vapes, og dermed unngår du å lade vapen din for ofte. På toppen av det er ytelsen også ganske rimelig, og det er grunnen til at du vinner mye ved å ha en mod.

Hva er en Mod?

En mod (også kalt batteri, batteridel, etc.) er datamaskinen i selve vapen. Det er den delen tanken sitter på. Mods er tilgjengelige med både interne og eksterne batterier, og brukes til å kontrollere alt som skjer inni vapen din - det kan være watt, volt, ohm, temperaturregulering, sugetelling eller batteriindikasjon. Mods er mer avanserte enn de små AIO (alt-i-ett) vapene, ettersom de vanligvis har flere funksjoner. Det er veldig forskjellig fra mod til mod hvilke funksjoner som gjør seg best. Noen mods har en meny som kan kjøre temperaturregulering og forvarme, andre har skjerm og knapper, noen har også berøringsskjerm - ja, noen har til og med stemmekontroll, noen kan endre farge, og noen har bare noen få knapper og ingen skjerm . Du bør alltid sørge for at du blir kjent med ting før du prøver nye funksjoner, siden noen funksjoner kan være ganske avanserte.

Hva består en Mod av?

En mod består av et batteri som enten er innebygd i modemet (internt batteri), eller det er batteriene du kjøper ved siden av og setter inn (eksternt batteri). Noen mods bruker et batteri, andre bruker 2, og svært få bruker 3-4 batterier. Jo flere batterier, jo høyere effekt kan den gå på. Dermed, jo mer batterikapasitet har du. I tillegg er det en damp-knapp eller en damp-bar som du bruker når du damper. Knappen er en knapp, og baren er en lang knapp som vanligvis går langs siden av mod. Moden har ofte en skjerm, med mindre du har valgt en mod uten. Monitoren brukes til å lese batteriet, skru opp og ned for watt, bruke temperaturkontroll, forvarme og hva annet som er funksjonene til en mod. På toppen av moden vil det være en kontakt som er den du skrur tanken på. Det er forskjellige kontakter, så vel som spesifikke tanker som bruker spesifikke kontakter. Spesifikasjonene i beskrivelsen vil fortelle deg alt om inngang / utgang, materialer, kontakt og annen informasjon som kan være nødvendig.

Hvilken Mod skal jeg velge?

Det er mange forskjellige mods i alle størrelser, farger, design, med forskjellige batterikapasiteter og funksjoner. Hvis du er en helt ny damper, kan det være enklest å velge en AIO (alt-i-ett) vape, eller en mod uten mange funksjoner. Hvis du er en erfaren vaper og leter etter nye leketøy, kan det være morsomt og spennende å kjøpe en mod med flere funksjoner du kan utforske og lære om. For eksempel er det mods som er så avanserte at du selv kan velge fargen du vil ha interfacet i.
En ting som også kan være lurt å bestemme seg for er hvor langt du vil ha en mod med eksterne eller interne batterier. Begge har fordeler og ulemper. Et internt batteri sitter fast i vapen og kan ikke byttes, og det lades bare via en USB-lader. Når batteriet er slitt, byttes hele modemet ut. Ulempene er at du ikke kan ha et nytt batteri i lommen som du kan putte i, og at det bare lades via micro USB-inngang.
Du kan også velge en mod som har et eksternt batteri, noe som betyr at batteriet / batteriene kjøpes ved siden av og settes i vapen / moden. Fordelene ved det er at du kan velge hvilket batteri du vil sette i (så lenge det støttes av modemet). Du kan alltid ha et nytt batteri i lommen, slik at du ikke går tom for strøm. I tillegg kan eksterne batterier tas ut og lades i en ekstern lader, noe som generelt er bedre for batteriene enn å lade de i moden, og dette vil forlenge levetiden til batteriene. Eksterne batterier kan også lades mens de er i vapen via USB-lader, men de vil kunne lade mer og holde flere ladinger på lang sikt ved å lades eksternt.
Som nevnt tidligere er det både kontrollerbare og uregulerte mods. Bare tenk på om du trenger å skru opp og ned vapen. For eksempel kan det hende du trenger dette hvis du har en tank som har et bredt utvalg av coil. Ulike coil tåler forskjellige mengder kraft, og derfor kan det være nødvendig å skru opp og ned for strømmen hvis du vil prøve forskjellige coils til tanken din. Det kan også være nyttig å kunne regulere moden hvis man suger annerledes. Jo hardere og lengre du suger, jo mer kraft trenger tanken for å kunne produsere dampen du prøver å suge ut. Motsatt, hvis du ikke suger veldig hardt, vil tanken prøve å produsere mye damp som du ikke suger ut, og dette kan føre til at coilen drukner og du får e-juice i munnen.

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr