Mods

Mods er et ord som ble introdusert til vape-verden veldig tidlig og står for «modifikasjon». Da de første vapene kom ut, var de fleste i likhet med sigarettens utseende, men ble raskt bedre. Derfor ble ordet «MOD» brukt om de store batterimodellene.

Som utgangspunkt er en Mod bare den delen som sitter under tanken på din vape, og de er tilgjengelige med både innebygd batteri og eksternt batteri som du kan kjøpe. På Mods er ​​det ofte både skjerm og knapper for å justere blant annet Watt og temperatur.

Vi anbefaler ikke Mods for nybegynnere, siden de er litt mer avanserte. Men hvis du er nybegynner kan du sjekke ut våre sluttepakker i stedet, som passer perfekt for nybegynnere.

Les mer om Mods i bunn av denne siden

Vape med det lille ekstra

Her har den langstrakte, tynne vapen blitt sminket. I stedet kommer vapen som en boks, og det kan faktisk være et par fordeler med det. For det første er det det visuelle. Det kan være litt morsommere å ha en vape som skiller seg litt ut fra mengden, og denne typen «boks-mod» vil raskt få kolleger og venner til å spørre hva det er. Det er imidlertid ikke bare det visuelle som har endret seg. Mods er som du ser litt større enn andre vapes, og for de fleste er dette ganske positivt. Dermed er det rom for mer funksjonalitet og kraft, noe som til slutt kommer din opplevelse til gode. Dermed blir det ofte sett at mods har kraftigere batterier enn tradisjonelle vapes, og dermed unngår du å lade vapen din for ofte. På toppen av det er ytelsen også ganske rimelig, og det er grunnen til at du vinner mye ved å ha en mod.

Hva er en Mod?

En mod (også kalt batteri, batteridel, etc.) er datamaskinen i selve vapen. Det er den delen tanken sitter på. Mods er tilgjengelige med både interne og eksterne batterier, og brukes til å kontrollere alt som skjer inni vapen din - det kan være watt, volt, ohm, temperaturregulering, sugetelling eller batteriindikasjon. Mods er mer avanserte enn de små AIO (alt-i-ett) vapene, ettersom de vanligvis har flere funksjoner. Det er veldig forskjellig fra mod til mod hvilke funksjoner som gjør seg best. Noen mods har en meny som kan kjøre temperaturregulering og forvarme, andre har skjerm og knapper, noen har også berøringsskjerm - ja, noen har til og med stemmekontroll, noen kan endre farge, og noen har bare noen få knapper og ingen skjerm . Du bør alltid sørge for at du blir kjent med ting før du prøver nye funksjoner, siden noen funksjoner kan være ganske avanserte.

Hva består en Mod av?

En mod består av et batteri som enten er innebygd i modemet (internt batteri), eller det er batteriene du kjøper ved siden av og setter inn (eksternt batteri). Noen mods bruker et batteri, andre bruker 2, og svært få bruker 3-4 batterier. Jo flere batterier, jo høyere effekt kan den gå på. Dermed, jo mer batterikapasitet har du. I tillegg er det en damp-knapp eller en damp-bar som du bruker når du damper. Knappen er en knapp, og baren er en lang knapp som vanligvis går langs siden av mod. Moden har ofte en skjerm, med mindre du har valgt en mod uten. Monitoren brukes til å lese batteriet, skru opp og ned for watt, bruke temperaturkontroll, forvarme og hva annet som er funksjonene til en mod. På toppen av moden vil det være en kontakt som er den du skrur tanken på. Det er forskjellige kontakter, så vel som spesifikke tanker som bruker spesifikke kontakter. Spesifikasjonene i beskrivelsen vil fortelle deg alt om inngang / utgang, materialer, kontakt og annen informasjon som kan være nødvendig.

Hvilken Mod skal jeg velge?

Det er mange forskjellige mods i alle størrelser, farger, design, med forskjellige batterikapasiteter og funksjoner. Hvis du er en helt ny damper, kan det være enklest å velge en AIO (alt-i-ett) vape, eller en mod uten mange funksjoner. Hvis du er en erfaren vaper og leter etter nye leketøy, kan det være morsomt og spennende å kjøpe en mod med flere funksjoner du kan utforske og lære om. For eksempel er det mods som er så avanserte at du selv kan velge fargen du vil ha interfacet i.
En ting som også kan være lurt å bestemme seg for er hvor langt du vil ha en mod med eksterne eller interne batterier. Begge har fordeler og ulemper. Et internt batteri sitter fast i vapen og kan ikke byttes, og det lades bare via en USB-lader. Når batteriet er slitt, byttes hele modemet ut. Ulempene er at du ikke kan ha et nytt batteri i lommen som du kan putte i, og at det bare lades via micro USB-inngang.
Du kan også velge en mod som har et eksternt batteri, noe som betyr at batteriet / batteriene kjøpes ved siden av og settes i vapen / moden. Fordelene ved det er at du kan velge hvilket batteri du vil sette i (så lenge det støttes av modemet). Du kan alltid ha et nytt batteri i lommen, slik at du ikke går tom for strøm. I tillegg kan eksterne batterier tas ut og lades i en ekstern lader, noe som generelt er bedre for batteriene enn å lade de i moden, og dette vil forlenge levetiden til batteriene. Eksterne batterier kan også lades mens de er i vapen via USB-lader, men de vil kunne lade mer og holde flere ladinger på lang sikt ved å lades eksternt.
Som nevnt tidligere er det både kontrollerbare og uregulerte mods. Bare tenk på om du trenger å skru opp og ned vapen. For eksempel kan det hende du trenger dette hvis du har en tank som har et bredt utvalg av coil. Ulike coil tåler forskjellige mengder kraft, og derfor kan det være nødvendig å skru opp og ned for strømmen hvis du vil prøve forskjellige coils til tanken din. Det kan også være nyttig å kunne regulere moden hvis man suger annerledes. Jo hardere og lengre du suger, jo mer kraft trenger tanken for å kunne produsere dampen du prøver å suge ut. Motsatt, hvis du ikke suger veldig hardt, vil tanken prøve å produsere mye damp som du ikke suger ut, og dette kan føre til at coilen drukner og du får e-juice i munnen.

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr