Viser 1–12 av 36 resultater

Show sidebar

ASPIRE SPRYTE COIL

27 kr
SPESIFIKASJONER:
  • Motstandsstyrke: 1,2Ω
  • Anbefalt Watt: 1,2Ω = 10 - 12W
COILEN PASSER TIL: Aspire Spryte AIO Kit PAKKEN INNHOLDER
  • 1 stk. Aspire Spryte Tank

ASPIRE SKYSTAR REVVO STARTSETT

990 kr
Aspire Skystar Revvo Startsett er et sub ohm vaping kit som kombinerer Skystar mod og Aspire Revvo Tank. Dette settet er utstyrt med en ny stilig vape-tank som bruker Aspire Radial Coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPRYTE AIO STARTSETT

329 kr
Aspire Spryte AIO-settet har en elegant minimalistisk design som er designet for å passe godt i lommen eller vesken. For å holde munnstykket rent, kommer dette settet med en beskyttende topphette som passer tett på bunnen av enheten når den er i bruk. I motsetning til de fleste pod-systemer har dette settet en justerbar luftstrøm slik at du kan kontrollere din damp-opplevelse. Med et brukervennlig "pull out" og "push and click" system er dette pod-systemet bunnfyllende og passer til alle typer e-væsker. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE ZELOS 2 STARTSETT

629 kr
Vi presenterer det nyeste 50 watt-settet på markedet fra Aspire, Zelos 2 Kit. Settet inkluderer den nydesignede Aspire Nautilus 2S tanken. Fortsatt den langvarige, pålitelige, kompakte og ergonomiske moden, men nå med den nye Aspire Nautilus 2 tanken som har en kapasitet på 2 ml. Det siste i Nautilus 2-tankserien, en slank, kurvet design utstyrt med en erstatning 0,4 ohm BVC-coil for direkte til lungedamping og en erstatning på 1,8 ohm BVC-coil for munn til lungedamping - slik at du virkelig kan ha det beste fra begge verdener ! Nautilus 2S har en barnesikker design med toppfylling med en selvforsegling av silikon som holder ting rent og da spiralene kan byttes ut med andre Nautilus-coils, gjør det deg i stand til å tilpasse dine trekk- / dampinnstillinger. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE SPEEDER REVVO STARTSETT

990 kr
Aspire Speeder Revvo-settet leveres med en 200W Speeder MOD og en Revvo-tank. Revvo vedtar ARC-spole, som er designet for god smak og dampproduksjon. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE PUXOS STARTSETT

749 kr
Aspire - Puxos Startsett er den nyeste utgivelsen fra Aspire. Puxos mod tillater bruk av tre forskjellige batterityper, 18650, 20700 og 21700. Settet leveres også med den helt nye Aspire Cleito Pro tanken, som tar imot coils fra Cleito og Cleito Exo tanker. Puxos kan brukes i forskjellige moduser, slik at du kan velge mellom Wattage, Voltage, Bypass og mer, for full info, sjekk den detaljerte beskrivelsen nedenfor. Den nye Cleito Pro-tanken gjør det også enkelt å fylle på grunn av den innovative påfyllingsporten på toppen / siden som er tilgjengelig ved å fjerne toppringen. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE BREEZE 2 STARTSETT

399 kr
Aspire Breeze 2 vape-settet er den andre versjonen av det allerede vellykkede Aspire Breeze Kit. Breeze 2 har et innebygd 800mAh batteri og er en kompakt diskret vaping-enhet for alle vapers. Breeze 2-settet bruker erstatningsprodukter fra Breeze 2 som også har den ekstra bonusen å bruke utskiftbare Breeze 2-coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE DYNAMO STARTSETT

719 kr
Det nye Dynamo E-sigarett-settet fra Aspire inneholder det nye doble (18650/20700/21700) batteriet Dynamo mod som har en maksimal utgangseffekt på 220W. Settet inneholder også den splitter nye Aspire Nepho tanken som bruker 0,5 ohm coils / 0,15 ohm mesh coils. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE COBBLE AIO STARTSETT

249 kr
Aspire Cobble-settet er en ny pod-enhet med 700mAh innebygd batteri og 1,8 ml juice kapasitet. 1.4ohm BVC-coilen er best for Nic-salter. Cobble har ingen knapp, så bare pust inn og damp! Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE TIGON STARTSETT

479 kr
Vi presenterer det helt nye Aspire Tigon Vape Startsett, en brukervennlig, kompakt enhet som kommer i fire stilige farger. Den kan brukes som en MTL-enhet (munn til lunge) eller en begrenset DTL-enhet (direkte mot lunge) og leveres i et med et langvarig innebygd 1800 mAh batteri og er By-Pass-modus kompatibel. Du kan være trygg på at denne ypperlige, kompakte hverdagsenheten som yter hver dag, er Aspires første produkt som bruker en forseglet design, som vil tette fukthullene i tanken når spolen fjernes. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE AVP AIO STARTSETT

359 kr
Aspire bringer nå sitt nyeste AIO-sett. AVP er en “auto draw” -enhet som en gang er slått på, og ikke krever at du trykker på noen knapper for å bruke, bare inhalerer og enheten vil utløses. Aspire har også introdusert en variabel wattjustering på AVP-en, slik at brukeren kan justere effekten på enheten. Les mer om produktet lenger ned.

ASPIRE REAX MINI STARTSETT

645 kr
Tiden er inne for oss å avdekke det nye Reax Mini vape startsettet fra Aspire. Reax Mini Mod har et internt 1600mAh innebygd batteri og har en maksimal effekt på 4,2V. Denne enheten har et 3-trinns batteriindikatorlampe, og settet inkluderer Tigon Vape-tanken som kan brukes i enten munn til lunge (MTL) eller direkte til lunge (DTL). Les mer om produktet lenger ned.