JUUL

Utforsk JUUL

Alternativer til sigaretter kan virke kompliserte og skremmende, men vi tror at damping kan ha en positiv innvirkning når det brukes av voksne røykere. JUUL ble utviklet med tanke på deg.

JUUL Kit

Enkel

Ingen knapper eller brytere; bare sett inn en JUULpod, så er du klar.

Tilfredsstillende

Regulerte temperaturkontroller, nikotinsalter og varierende styrker oppfyller standardene for voksne røykere som ønsker å bytte.

JUUL Pods

JUUL-pods

To styrker av nikotin og to smaker gir deg muligheten til å tilpasse reisen din.

JUUL Vape farger

JUUL Enheten

JUUL-enheten leveres med en USB-ladestasjon og ett års begrenset enhetsgaranti. JUULpods selges separat. Mange JUUL-brukere beholder en reserve som sikkerhetskopi i bilen eller hjemme.

Enheten

Velkommen til JUUL – den enkle og virkelig tilfredsstillende dampopplevelsen designet for voksne røykere.

JUUL Enhet

JUUL er ikke din gjennomsnittlige fordamper.

Her er hvorfor

JUUL bruker sigarettlignende styrkenikotinnivåer via proprietær e-væske for å oppfylle tilfredshetskravene til voksne røykere.

JUUL Vape

Enhetens grunnlag

1. JUUL-pod munnstykke

Sett inn en JUULpod * som skal brukes. Bytt dem når du trenger det.
*Ikke inkludert

2. JUUL Enhet

Når du har satt inn en JUULpod, trykker du forsiktig på enheten to ganger for å vise batteriets levetid. Ingen oppsett og ingen problemer. JUUL er designet med tanke på enkelhet.

3. USB-ladestasjon

JUUL-enheten lades via USB-port på en time.

JUUL-pods Grunnlag

Våre engangs-snap-in JUULpods gjør det enkelt å tilpasse opplevelsen din mens du finner det som fungerer for deg. Ingen rotete påfyll – bare klikk JUULpoden inn på toppen av enheten og pust.

Vi tilbyr to JUULpods-smaker, tilgjengelig i både 5,0% og 3,0% nikotinstyrker.

JUUL-pods Ingredienser

Gjennom mange års forskning utviklet JUUL Labs sin egenutviklede nikotinholdige e-væskeformulering, som blandes under strenge kvalitetskontrollerte prosesser ved å bruke bransjeledende amerikanske partnere.

Nikotin

Vi bruker farmasøytisk nikotin fra tobakkplanter.

Propylenglykol og glyserin

Propylenglykol og glyserin er klare væsker som brukes til å skape en synlig damp. Et flertall av e-væsker i markedet inneholder propylenglykol.

Bensoesyre

Benzosyre er en ingrediens som når den kombineres med nikotin som en del av nikotinsaltsformuleringen, bidrar til å gi sigarettlignende tilfredshet.

Smak

JUULpods-smaker består av både naturlige og kunstige smaksingredienser som gir den spesifikke smaksprofilen for hver smak.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer angående helseeffekten av vaping eller inntak av nikotin, anbefaler vi at du rådfører deg med helsepersonell.

Kvalitetsstandarder

Vi holder teknologien vår i høy kategoristandard på tvers av standarder for enhet, ingrediens og damp.

POPULÆRT NÅ

Prøv vår røykeslutt-kalkulator og se hvor mye du sparer på å stumpe røyken!

DETTE SPARER DU PÅ Å STUMPE RØYKEN

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr

Spørsmål & Svar E-sigarett

Hva er en e-sigarett?

E-sigarett eller en vape, som det også bli kalt, er en elektronisk sigarett som fordamper e-juice / dampvæske. Disse brukes ofte av folk som tidligere har røyket vanlige sigaretter med tobakk.

Hvor mye kan man spare på e-sigaretter?

Hva man kan spare på å e-sigaretter fremfor å røyke sigaretter avhenger av hvor mange røyk som røykes per dag og hvilken pris røyken kjøpes for. Vi har en røykeslutt-kalkulator litt lenger opp som enkelt lar deg se hvor mye du kan spare!

Kan jeg kjøpe e-sigarett på nett?

Klart du kan! Uansett hvem du er, har Frisk Damp sin nettbutikk i Norge riktige og gode e-sigaretter for deg. For mer avanserte vapere har vi også et stort utvalg, for å tilpasse og maksimere din vape-opplevelse.

Hva koster en e-sigarett?

Hvor mye en e-sigarett koster avhenger av mange ulike faktorer. Er du en nybegynner eller en ekspert? Gjennomsnittet for en elektronisk sigarett ligger på rundt 250 - 500kr.

Hva er inkludert i e-sigarett-startsett?

Våre startsett for nybegynnere og for de som ønsker å stumpe røyken inneholder alt man trenger for å starte med e-sigarett. Disse kan du så og si ta rett ut av esken og ta i bruk. Produktene som er i startsettet er; Selve enheten (e-sigaretten) + tilbehør og e-juice (dampvæske).

Er e-sigaretter tryggere enn sigaretter?

Ja. Basert på hva eksperter så langt vet, tror de at e-sigaretter er tryggere enn røyking. E-sigaretter har ikke vært assosiert med noen alvorlig helserisiko, mens røyking er assosiert med et stort antall veldig alvorlige helserisikoer for både røykeren og andre rundt dem.

Hva er aldersgrensen på e-sigaretter?

Aldersgrensen på e-sigaretter er den samme som på andre tobakksvarer i Norge, altså 18 år. Frisk Damp både fraråder og nekter personer under 18 år å handle e-sigaretter og tilbehør.

Hvor trygt er E-sigaretter?

Dette har vært et av de mest stilte spørsmålene innen e-sigaretter siden begynnelsen. I motsetning til hva mange tror, er e-sigaretter veldig trygge og har blitt vurdert til å være 95% mindre skadelige av NHS, samt forskjellige andre kilder. Dr. Konstantinos Farsalinos M.D., en av de ledende innen helse og forskning på e-sigaretter, har publisert dusinvis av studier som viser effekten av røyking i forhold til bruk av e-sigarett. En spesiell studie av Dr. Farsalinos, er basert på å undersøke effekten av røyking og vaping på arterienes elastisitet, og viser videre at e-sigaretter er mindre skadelige enn tobakk sigaretter.

Hvilke typer E-sigaretter finnes?

  • De grunnleggende «start-e-sigarettene» er den enkleste formen og er veldig enkle å bruke.
  • Pod-sett ligner veldig på start-e-sigaretter, forskjellen er det at coilen og tanken er en hel og enkel del, som skal festes til e-sigaretten. Podene er enkle å bytte ut og er blant de enkleste enhetene å bruke.
  • Sub Ohm-enheter er rettet mot mer avanserte brukere, ettersom de trenger en viss kunnskap for å kunne betjene og bruke. Sub Ohm-coils er varmeelementer i enheten, men måler under 1,00 Ω. Strømkravene er forskjellige enn Standard Coils, og stilen det vapes på endres også.

Hvor trygt er E-sigaretter?

Hvis du ønsker å stumpe røyken med e-sigaretter, er det mange alternativer for ditt startsett. Vår mest anbefalte enhet er Innokin Endura T18 som du finner lenger opp. Dette settet er spesiallaget for å være enkelt, kjapt og godt å bruke for nybegynnere. E-sigarett-settet ble vår mest suksessfulle e-sigarett og har mottatt kun gode tilbakemeldinger på produktet.

Dette er alt du trenger å vite før du kjøper din E-sigarett

E-sigaretter er forskjellige fra vanlige tobakksigaretter, i den forstand at de brukes veldig annerledes.

  • Måten man bruker e-sigaretter og sigaretter er nokså like, men det finnes ikke noe tid for å stoppe å dampe e-sigaretten. Røyker man vanlig sigarett, er man ferdig med røyken når den når bunnen, men e-sigaretter kan brukes helt til brukeren er fornøyd.
  • Coils er varmeelementene i en e-sigarett som fordamper e-væsken og må skiftes ut regelmessig, en gang i uken er anbefalt, men avhengig av bruk. Varmeelementet kan bli mindre effektivt etter hvert, på grunn av opphopning av karbon på coilen, produsert av dampvæsken.
  • Nikotinstyrken burde være lik eller litt høyere enn de forrige tobakksigarettene. Årsaken til dette er at e-sigaretter igjen er forskjellige, det er også nikotinet. Hver bruker må sørge for at nikotinstyrken i e-juicen er riktig. I Norge er det dessverre ikke lov til å selge e-juice med nikotin, men vi har en dansk nettbutikk som heter www.e-juice24.dk hvor du kan bestille e-juice med nikotin til eget forbruk lovlig.
  • Lad alltid batteriene! Det siste du vil er å ha et dødt batteri halvveis gjennom dagen. Vi anbefaler å kjøpe reservebatterier som du har med til enhver tid.