Hva er egentlig vape og vaping? Vaping er ordet som brukes for inhalering av damp som produseres av en e-sigarett eller andre lignende produkter. Begrepet brukes fordi e-sigaretter ikke produserer tobakksrøyk, men snarere en aerosol, ofte forvekslet med vanndamp, som faktisk består av fine partikler. Mange av disse partiklene inneholder varierende mengder kjemikalier som kan være skadelig. Frisk Damp ønsker ikke å legge skjul på at vaping eller e-sigaretter ikke er farlig og gjør alle obs på dette! Vil du vite 10 gode grunner til å slutte med røyk og starte med vaping? Les 10 gode grunner til å slutte å røyke og starte med vaping

Vaping-typer

Vaping har vokst i popularitet med økning av e-sigaretter, som ble introdusert for markedet i USA i 2007. Vaping-enheter inkluderer ikke bare e-sigaretter, men også vape penner og avanserte personlige vaporizers (også kjent som ‘MODS’) ). E-sigaretter, som ligner vanlige sigaretter, og vape penner, som ligner store penner, er vanligvis enklere i design og rimeligere enn enheter som er tilpasset av brukeren. Det er mange forskjellige ord på vaping / E-sigaretter, blant annet brukes e-sigg, e-cig, el-sigarett, dampere, mods og sikkert mange flere! Se de mest populære produktene her: (Artikkelen fortsetter under produktene)

Hvordan fungerer vaping?

Generelt består en vape / E-sigarett av et munnstykke, et batteri, en patron for å inneholde e-væske eller e-juice, og en oppvarmingskomponent for enheten som drives av et batteri. Når enheten brukes, varmer batteriet opp varmekomponenten, som gjør innholdet i e-væsken til en aerosol som inhaleres i lungene og deretter pustes ut.

Hva er E-Juice?

E-væsken i fordamperprodukter inneholder vanligvis en propylenglykol eller vegetabilsk glyserinbasert væske med nikotin, smakstilsetning og andre kjemikalier og metaller, men ikke tobakk. E-juicen fås i hundrevis av smaker og typer, så her kan du finne smaker i fra iskrem til menthol eller tobakk. Se noen e-juice produkter som Frisk Damp tilbyr:

Summary
Back to list

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *