Slik velger du ditt første vape startsett

Ny på vaping?

Det er så mange forskjellige vape startsett på markedet at det kan være vanskelig å vite hvilken du skal velge når du begynner.

Generelt, som når du starter noe nytt, er det beste rådet å holde det enkelt i begynnelsen.

Smok Nord 2 er et godt valg for nye dampere. Hvis du røyker eller kjenner noen som gjør det, er Smok Nord 2 et flott alternativ. Den er pålitelig, enkel å bruke, behagelig å bære og praktisk å lade og kompatibel med et bredt utvalg av e-væsker i en rekke smaker.

Nord 2 fra Smok er en ny oppgradert versjon av det originale Nord Pod startsettet. Den har en enkel knapp og kompakt ergonomisk design som er behagelig å holde og ekstremt enkel å bruke. Nord 2 har et innebygd avansert brikkesett som gir god smak og dampproduksjon, og har et internt 1500 mAh batteri og effekt på opptil 40W.

Se en video av Smok Nord 2 her:

Mouth to Lung (Munn til lunger)

Klassiske inhalasjoner, også kjent som munn til lunge eller MTL, er når du inhalerer dampen før du inhalerer. Denne handlingen vil være kjent av alle røykere av sigaretter. Du vil bruke MTL-enheter akkurat som du vil bruke en sigarett – det er så enkelt.

Disse enhetene har en tendens til å være små nok til å passe i lommen og har generelt lang batterilevetid. De lades via USB og er designet for brukervennlighet.

Direct to Lung (Direkte til lunger)

Direct to lung dampning, også kjent som direkte til lunger eller DTL, er når du inhalerer dampen rett inn som du ville gjort hvis du røyker shisha. Damp som fordamper på denne måten bruker vanligvis sub ohm-enheter. Dette betyr at de fordamper med en motstand på mindre enn en ohm. Dette sender mer kraft til coilene, og produserer større skyer og mer smak.

Disse enhetene er større enn penn- eller podsett. Dette er fordi de trenger mer strøm og kan bruke 2, 3 eller til og med 4 oppladbare batterier, avhengig av modell. Vi kommer tilbake til direkte DTL-enheter litt senere.

Du kan ikke få et lettere vape sett enn et pod-system. De jobber med engangspods som inneholder coil og veke, og blir også fylt med e-juice, så det er ingenting for deg å gjøre annet enn å klikke den nye poden på og dampe.

Det kunne virkelig ikke vært enklere. Podene er veldig enkle å bytte, og smak og dampproduksjon er mye bedre enn man forventer for en enhet av denne størrelsen.

Kjøp Smok nord 2 her

Summary
Slik velger du ditt første vape startsett
Article Name
Slik velger du ditt første vape startsett
Description
Slik velger du ditt første vape startsett. Frisk Damp sin vape og e-sigarett guide veileder og hjelper deg!
Publisher Name
Frisk Damp
Publisher Logo