Den ultimate guide til vape for nybegynnere: Slik kommer du i gang med Vape

Introduksjon

Enten du har røkt hele livet ditt, eller om du er en nybegynner som ønsker å starte med vape. Vaping åpner opp for mange veier som kan være dey du trenger for å slutte å røyke og nyte mange nye damp smaker som livet kanskje aldri har tilbudt deg før.

I motsetning til å røyke sigaretter, kan vaping innebære å leke med unike vaping-triks. Når du forstår det grunnleggende om vaping og hvordan du kommer i gang, kan du raskt begynne å nyte din nye hobby. Besøk en e-sigarettbutikk for å se det brede utvalget av startpakker for e-sigaretter fra ledende merker som Smok, Innokin og Aspire.

Er du interessert i å lære å vape for nybegynnere? Hvis du er ny i verdenen av e-sigaretter og vaping, kan du fortsette å lese denne guiden for å komme i gang med å dampe din første e-cig på kort tid!

Lære å vape for nybegynnere: Bytte

Bytte fra sigaretter til damping? Før du velger den første vape-pennen din, er det noen få ting du bør vite:

Det er en perfekt e-sigarett for alle

Den perfekte match for dine vapingbehov blir kanskje ikke matchet med den første vapen du prøver. Men akkurat som du hadde ditt favoritt sigarettmerke, gjelder den samme analogien også e-sigaretter.

Hvis du har prøvd å vape før og ikke likte det du testet, ikke gi opp. I stedet kan du prøve et nytt vape startsett.

Du kan bli frustrert

Når du røyker, får du nikotin hit nesten umiddelbart, siden sigaretter har blitt justert over mange år for å sikre at du får det når du røyker. Imidlertid tar nikotintreffet du mottar fra vaping litt lenger tid, men den tilfredsstillende følelsen fra vape-nikotintreffet varer lenger.

Ikke damp som en røyker

Den første feilen som folk flest gjør når de bytter fra røyking til vaping, er at de vanligvis prøver å dampe som en røyker. Når du puster hardt på en sigarett, får du mer røyk. Dette er imidlertid ikke hvordan e-sigaretter fungerer.

Det er ikke noe fyr i vapes, så vapen din trenger tid til å produsere damp. Lange, stabile og sakte trekk utgjør virkelig en stor forskjell når du damper!

Hvordan velger du din første vape?

Vape startsett

Enkel å bruke og bære, MTL-enheter er en perfekt blanding av størrelse og batterilevetid for å holde deg i gang hele dagen.

Pod kits

Flere av pod-systemene våre kommer med ferdigfylt e-væske, så du trenger ikke bry deg med å fylle tanken eller skifte coils, vi har også påfyllbare pods på lager.

Sub Ohm

Dette er større enheter med forskjellige justerbare innstillinger og rettet mot mer erfarne dampbåter.

Det er veldig lett å tenne den første sigaretten som begynner å røyke, men dampprosessen tar lengre tid. E-cigs krever lite lett vedlikehold, f.eks. Bytt ut deler når de må byttes ut, lad batteriet og sørg for at vapen har nok e-juice når du går tom.

Når du først bytter fra røyking til vaping, velger du en vape som er enkel for deg å vedlikeholde, en e-juice som du elsker smaken av, og sørg for at du liker vaping.

Husk at hvis du har funnet en vape som du ikke er forelsket i, kan du ta noen prøvekjøringer for å finne den perfekte modellen for deg. Hver damper ser etter noe annet mens det dampes.

Noen mennesker kan føle seg mer fornøyde med dampskyen de blåser, noen ser etter en behagelig smak, og noen vil bare ha mønsteret som kommer så nær på røyking som mulig.

Hvordan vet du hvilken e-juice du skal velge?

Når du velger din e-juice, er det to ting du må tenke på: hvilken nikotinstyrke du ønsker, og hvilken smak du er interessert i å prøve først.

Du kan finne ut hvilken nikotinstyrke du leter etter, med antall sigaretter du røyker på en dag:

  • 1 til 5 sigaretter om dagen: 6mg
  • 5 til 15 cigaretter om dagen: 12mg
  • 15 til 20 sigaretter om dagen: 16mg
  • 20 eller flere sigaretter om dagen: 18mg

Jo færre sigaretter du røyker, jo mindre nikotin trenger du. Ovennevnte tall er ikke skrevet i stein og er mer en referanse for deg til å velge din første e-juice.

Hvis du damper en viss styrke nikotin og merker at du fremdeles føler behov for å røyke mer, kan det hende du må øke nikotinstyrken på e-juicen du bruker litt. På den andre siden, hvis du få for mye nikotin, må du redusere nikotinstyrken på e-juicen.

E-juice smak

Å velge en e-juice-smak er litt mer kompleks for en prosess, men det er også en del av prosessen som folk liker mest! Siden smak er så subjektiv, kan det være vanskelig å anbefale en perfekt smak for en ny damper. Det dine vaping-kolleger anbefaler, kan være en smaker du ikke liker.

Hvis du er en ny vaper som bytter fra røyking, kan du prøve å begynne med en mentol- eller tobakksmak, da de begge er smaker som du sannsynligvis er kjent med og det kan gjøre det lettere å bytte fra sigaretter. Når du er vant til å dampe, kan du alltid begynne å eksperimentere med hundrevis av andre smaker som er tilgjengelige!

Sørg for å ta ting i ro og prøv å ikke fokusere for mye på problemet. Gi kroppen god tid til å tilpasse seg den nye e-væsken du har valgt.

Start din nye hobby

Å lære å vape for nybegynnere handler ikke bare om å slutte å røyke. Det handler om å oppdage en helt ny verden der du kan eksperimentere med smaker og et helt samfunn av mennesker som deler din lidenskap. Å lære det å starte med vape kan være veldig spennende hvis du vil lære vaping-triks eller detox av din sigarettavhengighet!

 

Kjøpe e-juice med nikotin?

Skal du kjøpe e-juice med nikotin så må du importere dette fra andre land ettersom at det er ulovlig å selge i Norge. Om du kjøper e-juice med nikotin fra butikker som selger «under bordet» kan du bli straffet du også! Vi har en dansk nettbutikk som tilbyr et stort utvalg av e-juice med nikotin og andre nikotinbaser med gratis og rask frakt til Norge! Ikke risiker en bot ved å kjøpe nikotin under bordet, importer til eget forbruk på en lovlig måte fra Dampsvamp; www.dampsvamp.dk.

Summary
Slik kommer du i gang med Vape: Den ultimate guide for nybegynnere
Article Name
Slik kommer du i gang med Vape: Den ultimate guide for nybegynnere
Description
Den ultimate guide for nybegynnere! Slik kommer du i gang med vape. Frisk Damp sin vape og e-sigarett guide veileder og hjelper deg!
Publisher Name
Frisk Damp
Publisher Logo