Shortfill E-juice

Shortfill e-juice er større e-væske flasker med 0 mg nikotinstyrke, som kommer i 50 ml og 100 ml flasker som bare er fylt til 80% kapasitet. Den gjenværende plassen lar deg legge til 10 ml nikotinboost (eller to) for å øke til ønsket nikotinstyrke. Shortfill er spesielt populært blant sub ohm vapere som produserer mye mer e-juice. Vi har ledene merkevarer som Nasty Juice, IVG og Crafted med et bredt spekter av smaker.

Velg pris

  TOPP 5 E-SIGARETTER

  Usikker på hvilket e-sigarett startsett du skal kjøpe? Vi har laget en liste til deg over 5 e-sigaretter vi liker mest!

  TOPP 5 TANKER

  Hvilken e-sigarett tank er best? Vi har laget en liste til deg over 5 e-sigarett tanker vi liker mest!

  TOPP 5 E-JUICE

  Hvilken smak? Hvilken type? Hva skal du velge? Vi har gjort det enkelt for deg og laget en liste over de vi liker!

  Se våre e-juice smaker

  Prøv vår røykeslutt-kalkulator og se hvor mye du sparer på å stumpe røyken!

  DETTE SPARER DU PÅ Å STUMPE RØYKEN

  [bt_cc id="4935"]

  Hva er E-juice?

  E-juice, e-væske eller dampvæske er væsken som brukes i alle elektroniske sigaretter. Den består av fire hovedkomponenter som er propylenglykol, vegetabilsk glyserin, nikotin i noen tilfeller og smakstilsetninger. Alle e-væsker som selges av oss, samsvarer med forskriften som er håndhevet av den norske regjeringen. Det er hundrevis av fantastiske smaker å velge mellom, alle unike og med sine egne smaker. For mer informasjon om e-juice, sjekk ut Spørsmål & Svar! Om du har spørsmål så chat med oss nede til høyre eller kom i kontakt med oss her.

  Hva er Shortfill E-juice?

  Shortfill e-juice er større versjoner av de vanlige 10 ml flaskene (klar-til-bruk), med unntak av å ikke ha nikotin. Disse flaskene er formet på en slik måte at de fylles mindre enn flaskestørrelsen, og det er derfor de kalles shortfill, dette gjør det mulig å blande en 10 eller 20 ml nikotinforsterker for å skape den nødvendige nikotinstyrken for hver enkelt. For eksempel har en 60 ml flaske med shortfill bare 50 eller 40 ml væske, slik at en 10 eller 20 ml nikotinforsterker kan blandes inn og skape en styrke på 3 mg (milligram) nikotin. Shortfill e-væske er altså flasker med væske som ikke er fylt til toppen slik at nikotinforsterkere eller nikotin baser kan legges til. Les vår Shortfill Veileder her!

  Hva er forskjellen mellom PG (propylenglykol) og VG (vegetabilsk glyserin)

  PG brukes siden det gir et bedre halshit eller nikotinfølelse, slik at brukeren får en lignende følelse som sigarettrøyking. VG brukes til å få bedre smaksopplevelse og produserer en tykkere dampsky. Både PG og VG brukes i forskjellige forhold i e-sigaretter som 70-30, 80-20 etc., og begge har forskjellige egenskaper som er nyttige. Disse produktene har blitt brukt en stund i teaterrøykmaskiner siden de produserer så tett damp og er trygge å inhalere. PG står for propylenglykol (et kunstig blandemiddel) og VG står for vegetabilsk glyserin (et naturlig blandemiddel.) Disse blandes i forskjellige forhold for å produsere basen av hver e-juice, deretter tilsettes smaksstoffer og nikotin (om nødvendig) . For å oppsummere; PG gir bedre nikotinfølelse, og VG gi en bedre smak og en tettere damp. Les mer om PG og VG her!

  Spørsmål & Svar E-sigarett

  Hva er e-juice?

  E-juice har flere navn, og kalles e-juice, dampvæske, dampjuice, smak, væske og så videre. Væsken er super essensiell for å kunne dampe i det hele tatt, da det er væsken som omdannes til damp i tanken din. E-juice er tilgjengelig i en rekke smaker, mengder, farger og konsistenser. Når du velger dampvæske, er det lurt å velge hva tanken din er designet for. Væsker er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser. De er tilgjengelige i så lave som 10 ml, både i dampklare væsker og mini Shake’N’Vape-sett, shortfill væsker i 50 ml, 60 ml, 70 ml, 80 ml, 120 ml.

  Hva er e-juice laget av?

  1) Aroma (smakstilsetning) 2) Vegetabilsk glyserin (VG) 3) Propylene Glycol (PG) 4) Nikotin.

  Hva er PG og VG?

  Når du snakker om 50/50 og 70/30, snakker du om mengden VG / PG i væsken, så når du snakker om 70/30, snakker du om væske med 70% VG og 30% PG. VG er tykkere enn PG og er derfor vanskeligere for coilen å fordampe. VG brukes til å lage damp, så jo mer VG det er i væsken, jo større og kraftigere coil trenger du å bruke, og jo større, tykkere skyer får man. Hvis du bruker for tykk væske med for liten coil, kan du oppleve brent smak fordi coilen ikke når væsken, og den vil begynne å brenne i vannet, og det er det som gir den vonde smaken. PG bærer smaken. Når du går ned til VG og opp til PG, får du mindre damp, men en mer intens smak. Motsatt, når du velger en væske med et høyere innhold av VG, får du mer damp og mindre smak.

  Er e-juice farlig?

  E-juice består som nevnt av propylenglykol og vegetabilsk glyserin. Men hva er egentlig disse to komponentene? og er de farlige? Det korte svaret er - nei. Verken VG eller PG har vist seg å være kreftfremkallende og er begge godkjente i Norge. Vegetabilsk glyserin er en fargeløs, luktfri, tyktflytende væske ekstrahert fra vegetabilske fett. Det absorberer lett vanndamp fra omgivelsene og er derfor bra for å lage damp. Glyserin brukes også i blant annet hudkremer og andre kosmetiske produkter på grunn av fuktighetsgivende egenskaper, og brukes i mat og drikke som konserveringsmiddel og fuktighetskrem. Propylenglykol ligner glyserin ved at det brukes som fuktighetsgivende middel og løsningsmiddel. Dessverre har propylenglykol fått et dårlig rykte fordi det en gang ble sagt at det var tilsatt kjølevæske. Dette er ikke galt - men misforstått. Propylenglykol har en giftig slektning kalt etylenglykol. Det er viktig å skille mellom de to. Etylenglykol ble brukt i blant annet kjølevæske og andre frostvæskemidler. Propylenglykol brukes mange steder som et ikke-giftig alternativ til etylenglykol, for eksempel i drikkevannssystemer. Propylenglykol har e-nummeret E1520 og brukes blant annet i kaker, pulverisert supper og revet ost for å forhindre at produktene klumper seg.

  Hvilke typer e-juice finnes?

  Det finnes flere forskjellige typer e-juice. 1) 10 ml klar-til-bruk, 2) Shake'n'Vape, 3) Shortfill og 4) Selvblanding (juice man blander selv).

  Hvilken e-juice skal jeg velge?

  Når du skal velge e-juice, finn ut hvilken aroma du liker og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørsmål om smak. Det er uendelig mange forskjellige typer, så det hjelper å begrense jakten for å finne ut om du vil ha tobakk, frukt, mynte, søtsaker eller noe annet. Kort fortalt handler det om å prøve ut og finne ut hva som er tilfredsstillende og behagelig å dampe for deg.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *