E-sigarett Mods

Mods kommer i en rekke stiler, størrelser, maksimale ytelser, farger og utførelser. En mod inneholder vanligvis batteriet som gir strøm til tanken eller forstøveren / coilen. Så om det er noe lite og bærbart, vil du sikkert finne et mod som passer deg. Ønsker du å finne ut mer om hvilke typer e-sigaretter, kan du lese gjennom bloggen vår om forskjellige typer sett som er tilgjengelige for både eksisterende og nye vapere.

På Frisk Damp har vi mods alt fra over 80W mods, Squonk Mods til billige mech mods. Så hvis du leter etter neste e-sigarett-mod fra for eksempel Smok eller Aspire, har vi dem alle! Ikke glem å se våre vape-kampanjer for noen gode billige mods.

TOPP 10 E-SIGARETTER

Usikker på hvilken e-sigarett du skal kjøpe? Vi har laget en liste til deg over 10 e-sigaretter vi liker mest!

Topp 10 e-sigarett tanker

TOPP 10 TANKER

Hvilken e-sigarett tank er best? Vi har laget en liste til deg over 10 e-sigaretter vi liker mest!

Topp 10 e-sigarett e-juice

TOPP 10 E-JUICE

Hvilken smak? Hvilken type? Hva skal du velge? Vi har gjort det enkelt for deg og laget en liste over de vi liker!

Frisk Damp har rask levering på alle varer

Rask levering

Varene sendes ut samme dag.

Frisk Damp har prismatch på alle konkurrenter

Prismatch

Vi pris-matcher våre konkurrenter.

Hos Frisk Damp får du gratis frakt på alle bestillinger

Gratis frakt

På bestillinger over 1000,-.

Frisk Damp sin nettbutikk er e-merket som betyr at det er en sikker og profesjonell bedrift.

E-merket nettbutikk

Frisk Damp er sikkerhetsmerket.

E-sigarett Tanker

E-sigarett Coils

E-sigarett Tilbehør

Prøv vår røykeslutt-kalkulator og se hvor mye du sparer på å stumpe røyken!

DETTE SPARER DU PÅ Å STUMPE RØYKEN

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr

Spørsmål & Svar E-sigarett

Hva er en e-sigarett Mod?

Begrepet Mod antas å være avledet fra ordet modify. Vapers begynte å modifisere enhetene sine i de tidlige dagene av enhetsprodusenter, slik at de kunne produsere mer kraft, og resten, som de sier, er historie! Et mod blir nå referert til en enhet som en tank kobles til og holder batteriene.

Trenger jeg en Mod?

Mods er ment for enkeltpersoner som har vapet lenge. De fleste mods inneholder en mengde funksjoner som ikke er nødvendige for nybegynnere.

Hva er fordelene med en Mod?

Mods brukes primært på grunn av funksjonene deres, en av de viktigste er Variable Wattage, innstillingen som tillater brukeren å velge hvor mye strøm som går til coilen. Andre funksjoner inkluderer kretsbeskyttelse, temperaturkontroll og mange andre.

Hva slags batterilevetid kan jeg forvente av en Mod?

Mods generelt fungerer vanligvis med enkle eller doble 18650 batterier. Hvert batteri har rundt 2000 mAh. Sammenlignet med et nybegynner-vape-sett som kan variere mellom 350mAh og rundt 800mAh eller mer.

Hvilke strømforskjeller kan jeg forvente med bruk av en Mod?

Mods kommer i forskjellige smaker og stiler, men det de fleste vapers ser på, er kraftvurderingen. Noen mods har strømalternativer som kan nå de høye 200-tallet, dette har å gjøre med strømkravene til deres coils. Du kan finne mer informasjon om mods og coilmotstand via Nybegynner Guide!

Hva er de forskjellige typene mods?

Det er forskjellige forskjellige typer mods, med de viktigste tre er enten variabel watt, variabel spenning eller mekaniske mods. Variabel watt og variabel spenning fungerer på en veldig lignende måte med brikken inne i enheten som regulerer strømmen til coilen i tanken festet til modet. Mekaniske mods har ikke noe brikkesett og er til bruk for en utvalgte grupper av vapers som vet hvordan de skal brukes på en trygg måte for å få best resultat ut av settene sine.

Hvorfor er noen mods billig, men noen er veldig dyre?

Pris på enheter er forskjellig på grunn av mange faktorer. Det er et så stort utvalg av e-sigarett-mods på markedet for tiden, og med hver nye som kommer ut, fortsetter teknologien å utvikle seg. Jo høyere byggekvalitet, materialer som brukes, effekt, batterikapasitet og mange andre funksjoner kan bestemme prisen på en enhet. Noen ganger er det ganske vanlig at en produsent til en annen vil prise enheten høyere, så normalt sett så er dyre mods, desto bedre kvalitet får du på enheten. Det er noen få gode unntak fra denne regelen med mods som Nunchaku 2 Mod fra Uwell og Species Mod fra Smok, som ikke er for dyre, men har et stort utvalg av funksjoner og ytelser som passer!

Hva er den mest populære moden?

Smok Alien (RHA220) Mod har vært i forkant av Sub Ohm vaping-scenen i lang tid på grunn av den imponerende ytelsen og påliteligheten. Dessverre har Smok avviklet produksjonen av Alien Mod, men det er gode nyheter! Smok innså populariteten til dette produktet, og fra dette ble Species Mod opprettet. Species mod fra Smok fungerer med doble 18650 batterier, har temperaturkontroll og en topp watt på 230W. Denne er satt til å bli en av de bestselgende produktene fra Smok, og det vil bane vei for mer innovative produkter i fremtiden.

Hva er best, internt eller eksternt batteri?

Alle vil ha sine egne personlige preferanser når de svarer på dette spørsmålet. Alle batterier i vape-sett er oppladbare, enten det er via en USB-kabel for interne batterier eller i en separat lader for eksterne batterier. Enheter med et internt batteri er veldig enkle å bruke, og bonusen ved å ikke ha mange batterier som ligger rundt er definitivt en positiv, men hvis batteriet dør, må du bytte ut hele enheten. Fordelen med å bruke eksterne batterier er at du bare kan bytte dem når de er tomme for strøm med fulladede batterier. Å ha ekstrabatterier, lading eksternt er ideelt for enhver vaper som bruker enheten deres mye og ikke vil vente på at et internt batteri skal lades før du kan bruke e-sigaretten.

Har alle mods temperaturstyring?

Ikke alle mods har temperaturstyring, men det er et stort utvalg av vape mods som har det. Nesten alle variabelt watt-mods kommer nå med en temperaturstyring som standard. Dette vil gjøre det mulig for vaperen å bestemme temperaturen som coilene vil nå og gi en nøyaktig dampopplevelse hver gang. For å bruke temperaturstyring, må du sørge for at tanken din bruker en passende ledning for denne modusen, for eksempel nikkel (Ni200) eller rustfritt stål (SS316 / SS316L).

Hvor trygt er E-sigaretter?

Dette har vært et av de mest stilte spørsmålene innen e-sigaretter siden begynnelsen. I motsetning til hva mange tror, er e-sigaretter veldig trygge og har blitt vurdert til å være 95% mindre skadelige av NHS, samt forskjellige andre kilder. Dr. Konstantinos Farsalinos M.D., en av de ledende innen helse og forskning på e-sigaretter, har publisert dusinvis av studier som viser effekten av røyking i forhold til bruk av e-sigarett. En spesiell studie av Dr. Farsalinos, er basert på å undersøke effekten av røyking og vaping på arterienes elastisitet, og viser videre at e-sigaretter er mindre skadelige enn tobakk sigaretter.

Hvilke typer E-sigaretter finnes?

  • De grunnleggende «start-e-sigarettene» er den enkleste formen og er veldig enkle å bruke.
  • Pod-sett ligner veldig på start-e-sigaretter, forskjellen er det at coilen og tanken er en hel og enkel del, som skal festes til e-sigaretten. Podene er enkle å bytte ut og er blant de enkleste enhetene å bruke.
  • Sub Ohm-enheter er rettet mot mer avanserte brukere, ettersom de trenger en viss kunnskap for å kunne betjene og bruke. Sub Ohm-coils er varmeelementer i enheten, men måler under 1,00 Ω. Strømkravene er forskjellige enn Standard Coils, og stilen det vapes på endres også.

Hvor trygt er E-sigaretter?

Hvis du ønsker å stumpe røyken med e-sigaretter, er det mange alternativer for ditt startsett. Vår mest anbefalte enhet er Innokin Endura T18 som du finner lenger opp. Dette settet er spesiallaget for å være enkelt, kjapt og godt å bruke for nybegynnere. E-sigarett-settet ble vår mest suksessfulle e-sigarett og har mottatt kun gode tilbakemeldinger på produktet.

Dette er alt du trenger å vite før du kjøper din E-sigarett

E-sigaretter er forskjellige fra vanlige tobakksigaretter, i den forstand at de brukes veldig annerledes.

  • Måten man bruker e-sigaretter og sigaretter er nokså like, men det finnes ikke noe tid for å stoppe å dampe e-sigaretten. Røyker man vanlig sigarett, er man ferdig med røyken når den når bunnen, men e-sigaretter kan brukes helt til brukeren er fornøyd.
  • Coils er varmeelementene i en e-sigarett som fordamper e-væsken og må skiftes ut regelmessig, en gang i uken er anbefalt, men avhengig av bruk. Varmeelementet kan bli mindre effektivt etter hvert, på grunn av opphopning av karbon på coilen, produsert av dampvæsken.
  • Nikotinstyrken burde være lik eller litt høyere enn de forrige tobakksigarettene. Årsaken til dette er at e-sigaretter igjen er forskjellige, det er også nikotinet. Hver bruker må sørge for at nikotinstyrken i e-juicen er riktig. I Norge er det dessverre ikke lov til å selge e-juice med nikotin, men vi har en dansk nettbutikk som heter www.e-juice24.dk hvor du kan bestille e-juice med nikotin til eget forbruk lovlig.
  • Lad alltid batteriene! Det siste du vil er å ha et dødt batteri halvveis gjennom dagen. Vi anbefaler å kjøpe reservebatterier som du har med til enhver tid.