Klar til bruk E-juice

Hvis du er ny på e-sigaretter og vape, er sjansen stor for at du ikke har noen anelse om hvilken type e-juice eller dampvæske som fungerer best på enheten din. Vel, vi har gjort jobben for deg! I denne kategorien finner du alle Klar til bruk E-væsker som er foretrukket for bruk hos alle nybegynnere, men også erfarne brukere.

Merker
  • Aspire
  • Big Mouth
  • Capella
  • Crafted Liquid
  • Eleaf
  • IJOY
  • Innokin
  • IVG
  • Joyetech
  • Just Juice
  • Liqua
  • Nasty Juice
  • Nordik
  • Pachamama
  • Smok
  • Sony
  • Sundbygaard
  • Uwell
  • Vampire Vape
  • Vision
  Velg pris

   SUNDBYGAARD SKOGSBÆR

   49 kr 39 kr

   LIQUA WATERMELON

   49 kr 39 kr

   LIQUA PEACH

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD MENTHOL

   49 kr 39 kr

   LIQUA VANILLA

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD VINGUMMI LAKRIDS

   49 kr 39 kr

   LIQUA ICE TOBACCO

   49 kr 39 kr

   LIQUA LICORICE

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD KAFFE

   49 kr 39 kr

   LIQUA SWEET TOBACCO

   49 kr 39 kr

   LIQUA SHISHA MIX

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD KLOAK

   49 kr 39 kr

   LIQUA CHERRIBAKKI

   49 kr 39 kr

   LIQUA EXTREME DRINK

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD BLÅFUGL

   49 kr 39 kr

   LIQUA TWO MINTS

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD GRANATEPLE

   49 kr 39 kr

   LIQUA APPLE

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD TWIST

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD HVIT LAKRIS

   49 kr 39 kr

   LIQUA MENTHOL

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD HYLLEBLOMST

   49 kr 39 kr

   LIQUA BRIGHT TOBACCO

   49 kr 39 kr

   LIQUA BERRY MIX

   49 kr 39 kr

   LIQUA CUBAN CIGAR

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD TOBAKK

   49 kr 39 kr

   LIQUA TRADITIONAL TOBACCO

   49 kr 39 kr

   LIQUA DARK TOBACCO

   49 kr 39 kr

   LIQUA STRAWBERRY

   49 kr 39 kr

   SUNDBYGAARD VANNPIPE-EPLE

   49 kr 39 kr
   Smok Nord 2 Kit 7-farget Olje

   TOPP 5 E-SIGARETTER

   Usikker på hvilket e-sigarett startsett du skal kjøpe? Vi har laget en liste til deg over 5 e-sigaretter vi liker mest!

   Topp 10 e-sigarett tanker

   TOPP 5 TANKER

   Hvilken e-sigarett tank er best? Vi har laget en liste til deg over 5 e-sigarett tanker vi liker mest!

   Topp 10 e-sigarett e-juice

   TOPP 5 E-JUICE

   Hvilken smak? Hvilken type? Hva skal du velge? Vi har gjort det enkelt for deg og laget en liste over de vi liker!

   Se våre e-juice smaker

   Prøv vår røykeslutt-kalkulator og se hvor mye du sparer på å stumpe røyken!

   DETTE SPARER DU PÅ Å STUMPE RØYKEN

   4
   Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
   136
   Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
   10
   Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
   Dette kan du spare kr

   Hva er E-juice?

   E-juice, e-væske eller dampvæske er væsken som brukes i alle elektroniske sigaretter. Den består av fire hovedkomponenter som er propylenglykol, vegetabilsk glyserin, nikotin i noen tilfeller og smakstilsetninger. Alle e-væsker som selges av oss, samsvarer med forskriften som er håndhevet av den norske regjeringen. Det er hundrevis av fantastiske smaker å velge mellom, alle unike og med sine egne smaker. For mer informasjon om e-juice, sjekk ut Spørsmål & Svar! Om du har spørsmål så chat med oss nede til høyre eller kom i kontakt med oss her.

   Hva er Shortfill E-juice?

   Shortfill e-juice er større versjoner av de vanlige 10 ml flaskene (klar-til-bruk), med unntak av å ikke ha nikotin. Disse flaskene er formet på en slik måte at de fylles mindre enn flaskestørrelsen, og det er derfor de kalles shortfill, dette gjør det mulig å blande en 10 eller 20 ml nikotinforsterker for å skape den nødvendige nikotinstyrken for hver enkelt. For eksempel har en 60 ml flaske med shortfill bare 50 eller 40 ml væske, slik at en 10 eller 20 ml nikotinforsterker kan blandes inn og skape en styrke på 3 mg (milligram) nikotin. Shortfill e-væske er altså flasker med væske som ikke er fylt til toppen slik at nikotinforsterkere eller nikotin baser kan legges til. Les vår Shortfill Veileder her!

   Hva er forskjellen mellom PG (propylenglykol) og VG (vegetabilsk glyserin)

   PG brukes siden det gir et bedre halshit eller nikotinfølelse, slik at brukeren får en lignende følelse som sigarettrøyking. VG brukes til å få bedre smaksopplevelse og produserer en tykkere dampsky. Både PG og VG brukes i forskjellige forhold i e-sigaretter som 70-30, 80-20 etc., og begge har forskjellige egenskaper som er nyttige. Disse produktene har blitt brukt en stund i teaterrøykmaskiner siden de produserer så tett damp og er trygge å inhalere. PG står for propylenglykol (et kunstig blandemiddel) og VG står for vegetabilsk glyserin (et naturlig blandemiddel.) Disse blandes i forskjellige forhold for å produsere basen av hver e-juice, deretter tilsettes smaksstoffer og nikotin (om nødvendig) . For å oppsummere; PG gir bedre nikotinfølelse, og VG gi en bedre smak og en tettere damp. Les mer om PG og VG her!

   Spørsmål & Svar E-sigarett

   Hva er e-juice?

   E-juice har flere navn, og kalles e-juice, dampvæske, dampjuice, smak, væske og så videre. Væsken er super essensiell for å kunne dampe i det hele tatt, da det er væsken som omdannes til damp i tanken din. E-juice er tilgjengelig i en rekke smaker, mengder, farger og konsistenser. Når du velger dampvæske, er det lurt å velge hva tanken din er designet for. Væsker er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser. De er tilgjengelige i så lave som 10 ml, både i dampklare væsker og mini Shake’N’Vape-sett, shortfill væsker i 50 ml, 60 ml, 70 ml, 80 ml, 120 ml.

   Hva er e-juice laget av?

   1) Aroma (smakstilsetning) 2) Vegetabilsk glyserin (VG) 3) Propylene Glycol (PG) 4) Nikotin.

   Hva er PG og VG?

   Når du snakker om 50/50 og 70/30, snakker du om mengden VG / PG i væsken, så når du snakker om 70/30, snakker du om væske med 70% VG og 30% PG. VG er tykkere enn PG og er derfor vanskeligere for coilen å fordampe. VG brukes til å lage damp, så jo mer VG det er i væsken, jo større og kraftigere coil trenger du å bruke, og jo større, tykkere skyer får man. Hvis du bruker for tykk væske med for liten coil, kan du oppleve brent smak fordi coilen ikke når væsken, og den vil begynne å brenne i vannet, og det er det som gir den vonde smaken. PG bærer smaken. Når du går ned til VG og opp til PG, får du mindre damp, men en mer intens smak. Motsatt, når du velger en væske med et høyere innhold av VG, får du mer damp og mindre smak.

   Er e-juice farlig?

   E-juice består som nevnt av propylenglykol og vegetabilsk glyserin. Men hva er egentlig disse to komponentene? og er de farlige? Det korte svaret er - nei. Verken VG eller PG har vist seg å være kreftfremkallende og er begge godkjente i Norge. Vegetabilsk glyserin er en fargeløs, luktfri, tyktflytende væske ekstrahert fra vegetabilske fett. Det absorberer lett vanndamp fra omgivelsene og er derfor bra for å lage damp. Glyserin brukes også i blant annet hudkremer og andre kosmetiske produkter på grunn av fuktighetsgivende egenskaper, og brukes i mat og drikke som konserveringsmiddel og fuktighetskrem. Propylenglykol ligner glyserin ved at det brukes som fuktighetsgivende middel og løsningsmiddel. Dessverre har propylenglykol fått et dårlig rykte fordi det en gang ble sagt at det var tilsatt kjølevæske. Dette er ikke galt - men misforstått. Propylenglykol har en giftig slektning kalt etylenglykol. Det er viktig å skille mellom de to. Etylenglykol ble brukt i blant annet kjølevæske og andre frostvæskemidler. Propylenglykol brukes mange steder som et ikke-giftig alternativ til etylenglykol, for eksempel i drikkevannssystemer. Propylenglykol har e-nummeret E1520 og brukes blant annet i kaker, pulverisert supper og revet ost for å forhindre at produktene klumper seg.

   Hvilke typer e-juice finnes?

   Det finnes flere forskjellige typer e-juice. 1) 10 ml klar-til-bruk, 2) Shake'n'Vape, 3) Shortfill og 4) Selvblanding (juice man blander selv).

   Hvilken e-juice skal jeg velge?

   Når du skal velge e-juice, finn ut hvilken aroma du liker og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørsmål om smak. Det er uendelig mange forskjellige typer, så det hjelper å begrense jakten for å finne ut om du vil ha tobakk, frukt, mynte, søtsaker eller noe annet. Kort fortalt handler det om å prøve ut og finne ut hva som er tilfredsstillende og behagelig å dampe for deg.