Coil

Her finner du vårt store utvalg av coils til din vape. En vape har lang holdbarhet, men før eller senere vil coilen din brenne seg, og det er helt naturlig. Du trenger derfor en ny, og på denne siden kan du definitivt finne din neste coil. Det er et hav av forskjellige typer coils.

Les mer om coils i bunn av denne siden

Kort om coil

Her på denne siden finner du vårt store utvalg av forskjellige coils til din vape. En god vape har lang holdbarhet, men før eller senere vil coilen som finnes i vapen din brenne ut på grunn av slitasje og regelmessig bruk. Dette er helt normalt, men i en slik situasjon vil du åpenbart trenge en ny coil.

På denne siden finner du et stort utvalg av forskjellige coils. Det er et hav av forskjellige typer coils som du kan bytte ut i vape tanken. På den måten kan du bruke en brukt tank om igjen.

Hvilke coils finnes?

En coil er en liten fordamper eller forstøver som sitter inne i vape tanken. En coil har mange navn som forstøver, forstøver og brenner. Coilen er den delen av vapen din som varmer opp e-juicen, som derfor blir til damp gjennom noen små veker som absorberer e-juicen. Det er mange forskjellige coils, men viktigst av alt er å kjøpe en coil som er i riktig størrelse. Hvis du ikke finner riktig type som passer til din vape, kan det hende du får en coil som enten ikke passer i størrelse eller ikke fungerer med vape tanken.

Hvor lang levetid har en coil?

En god tommelfingerregel er at en coil kan vare mellom 2 og 4 uker. I noen tilfeller kan det vare lenger. Noen ganger varer smaken og dampen lenger. Hvis det gjør det, er det selvfølgelig ingen grunn til å erstatte det. Avhengig av hvordan og hvor ofte du bruker coilen og vapen din, har bruken en stor innvirkning på holdbarheten og smaken på hver coil. Når du bruker en ny coil, er det viktig at du først lar den absorbere noe av tankens e-juice. Dette hjelper deg med å gi deg en mer behagelig damp. I coilen er det mye bomullsull, dette bomullsullet vil ikke suge ordentlig, bomullsullet vil brenne når du tenner vapen din. Hvis vannet tar fyr, vil det føre til en brent smak i munnen. For å unngå dette, er det lurt å våte e-juicen først før du slår på vapen. Vi anbefaler at du lar det ligge noen minutter før du slår på det for å forsikre deg om at det lille stykke bomullsullet er helt gjennomvåt.

Hvorfor bør jeg skifte coil?

Coil er sannsynligvis den mest sentrale delen av vapen din, da det er den lille brenneren som varmer dampvæsken din til damp gjennom små veker. Disse vil imidlertid slites ut over tid og må derfor byttes ut for å opprettholde den gode smaken av e-juicen. Ellers blir det kjedelig og opplevelsen av å dampe forringes betydelig. Noen dampvæsker er mer krevende for coilen enn andre, så det vil smøre raskere. Du kan imidlertid hjelpe dette litt på vei ved å for eksempel velge noen smaksvarianter med litt mindre aromainnhold.

Hvilken coil passer?

Når du velger coil, er det viktig å finne en som passer din vape tank. Hvis du finner en som ikke passer, vil du dessverre ikke kunne bruke den, da den enten ikke kan skrus på, eller tanken din ikke vil kunne oppdage den nye coilen. Det kan være vanskelig å finne ut hvilken coil som passer din vape. Hvis du er en ny damper, kan det være enda vanskeligere å navigere i de mange forskjellige produktene. Oftest kan du søke etter navnet på vapen din i butikken vår. Vanligvis vil forskjellige coils vises her i søkeresultatene som samsvarer med vapen din. Ofte er de også knyttet til vapen som tilbehør. Når du trenger en ny tank eller vape, avhenger det beste valget av hvilken dampopplevelse du leter etter. Hvis du vil ha tunge dampskyer når du damper, velger du en Sub-Ohm-tank. Sub-Ohm-tanken bruker coils som takler store mengder strøm. Hvis du derimot ønsker en dampende opplevelse som ligner vanlig sigarettrøyk, velger du en vape med en liten tank som bruker høymotstands-coils. Denne kombinasjonen vil gi deg nesten den samme opplevelsen som om du røyker en vanlig sigarett. Når du velger coil, er det viktigst å velge en som passer din tank. Ingen er imidlertid bedre enn andre, da ingen forbrukerpreferanser er de samme. Spør oss om du trenger hjelp med å finne en som passer!

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr