Hva er e-juice?

Alt om e-juice får du av Frisk Damp;
Kort sagt, ejuice er en smakstilsatt vannbasert væske, med eller uten nikotin, som du fyller din vape med. Væsken i seg selv består av to hovedingredienser: Propylenglykol (PG) og Vegetabilsk glyserol (VG). PG er ingrediensen som gir væsken en sigarettlignende og tearier-følelse i halsen, og VG gir en mykere følelse og mye damp. Avhengig av hvilken følelse du vil få når du blander dette sammen, er dette verdiene du bør vurdere. Hvilket PG / VG-innhold du foretrekker er selvfølgelig veldig personlig, derfor er det smart å teste det selv, men for modeller som er drevet med høyere watt er det mer vanlig med høyt VG-innhold, og for modeller som er drevet med lavere watt er det oftere med et medium eller lavt VG-innhold.

Hva er E-juice med nikotin?

Kommer i 10 ml flasker med 18 mg / ml nikotin eller nikotinfritt. For å få andre nikotinstyrker kan du blande 0 mg med 18 mg, les mer om dette i beskrivelsene for disse saftene. Høyere nikotinstyrke er egnet for brukere som er vant til et høyt nikotininntak og som bruker vapes med laveffektcoiler, for eksempel podsystemer. Lavere nikotinstyrke er egnet for høydrevne vapes eller for brukere som er vant til lavere nikotininntak eller som vil redusere størrelsen.

Hva er E-juice med nikotinsalt?

Kommer i 10 ml flasker med 20 mg / ml nikotin. Nikotinsalt er en variant av nikotin som er betydelig mildere for halsen og passer for brukere som ønsker å ta nikotin med høyere nikotinstyrke, men med et lavere antall trekk. Nikotinsaltjuice er beregnet for bruk på vapes med lav effekt, for eksempel Pod-System.

Hva er Shortfills?

Nikotinfrie dampvæsker som kommer i større flasker som ikke er helt fylt, ofte 50 ml i en 60 ml flaske eller 100 ml i en 120 ml flaske.
Shortfills er konsentrert i smak og har rom for å fylle opp med ett eller flere nikotinvæsker for å få et nikotininnhold på vanligvis opptil 3 mg / ml.
De fleste Shortfills har et høyt VG-innhold på 70-80%, noe som gjør dem tyktflytende og vanligvis ikke optimale for vapes som kjøres på lavt watt, da det kan gi tørre og ikke optimale trekk.

Hva er MTL Shortfills?

Nikotinfrie dampvæsker med lavere VG-innhold som er ekstra konsentrert i smak og kommer i mindre fylte flasker enn vanlige Shortfills og har derfor plass til mer nikotinvæske, slik at man kan oppnå en høyere nikotinstyrke som passer for MTL-enheter.

Hva er Nikotinvæsker?

Smaksfri ejuice som kommer i 10 ml flasker med opptil 20 mg / ml nikotin. Nikotinvæsker er designet for å bli lagt i nikotinfrie kortfyllinger for å gi dem nikotininnhold. Hvis du blander 10 ml nikotinvæske 18 mg i en 50 ml shortfills, får du 60 ml ejuice med 3 mg / ml nikotinstyrke. Hvis du legger til to 10 ml nikotinvæske 18 mg til et 100 ml kortfyll, får du 120 ml ejuice med 3 mg / ml nikotin.[martfury_products_grid per_page=»400″ products=»best_selling» cat=»e-juice»]

Ejuice eller dampvæske som det også kalles, er væsken du fyller vapen din med. Denne væsken fordampes så når du røyker, eller vaper som det vanligvis kalles. Væsken er tilgjengelig i mange forskjellige smaker og er tilgjengelig med forskjellige nikotinnivåer, slik at du kan finne en juice som passer deg perfekt. Vi tilbyr ejuice fra flere merker med smak av alt fra eksotiske frukter og mentol, til dampvæsker mer lik smaken av tobakk, men uten stinkende røyk!

Velg riktig nikotinstyrke til din vape

Den første tingen å tenke på når du velger nikotinstyrke, er at en vape som går på høyt watt, fordamper mer væske og produserer mer damp, noe som betyr at du får en større mengde nikotin. Derfor er det vanlig å bruke ejuice med lavere nikotininnhold for disse modellene. Valget av nikotinstyrke avhenger også av hvor mye nikotin du har for vane å konsumere, og om du foretrekker en mildere følelse i halsen, eller om du foretrekker å ta et mindre antall – men sterkere trekk.

Tips for valg av nikotinstyrke

Fortsatt ikke sikker på hvilken nikotinstyrke du skal velge? Først, se på vapen din for å se hvilken watt den drives av. Tommelfingerregelen å huske er:

Lavt watt = Høyere nikotinkraft
Høy watt = Lavere nikotinkraft

Velg juice

De fleste dampvæsker i dag består av både PG og VG, så avhengig av hvilken følelse du vil ha når du damper, er dette verdiene du bør se ekstra på. Væsker med høy PG gir mer rift i halsen og væsker med høy VG gir mer damp. Hvis du vil legge til nikotin i væsken, er det flere forskjellige e-safter å velge mellom.

Vape juice varer ikke evig, men den holder seg i god stand og varer mye lenger enn ferskvarer som f.eks. mat. For eksempel kan en dampvæsken endre farge og bli brunlig over tid av forskjellige årsaker, men det betyr ikke at den har blitt dårlig eller passert utløpsdato. Den kan uansett være så fersk som før, noe som kan være godt å vite. Generelt sett kan væsken forbli fersk i opptil to år etter produksjonsdato, men det varierer. Ta kontakt om du er usikker!

Back to list

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *