Guide & Information

Alt om E-væske

Alt om e-væske - E-cigaret Europa

Hvad er e-væske?

Alt om e-juice fås fra E-cigaret Europa;
Kort sagt er ejuice en aromatiseret vandbaseret væske, med eller uden nikotin, som du fylder din vape med. Selve væsken består af to hovedingredienser: Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk glycerol (VG). PG er den ingrediens, der giver væsken en cigaretlignende og riveagtig fornemmelse i halsen, og VG giver en blødere fornemmelse og meget damp. Afhængigt af hvordan du har det, når du blander dette sammen, er det de værdier, du bør overveje. Hvilket PG / VG-indhold du foretrækker er naturligvis meget personligt, så det er smart at teste det selv, men for modeller, der drives af højere watt, er det mere almindeligt med højt VG-indhold og for modeller, der drives af lavere watt det er oftere med et medium eller lavt VG-indhold.

Hvad er E-væske med nikotin?

Leveres i 10 ml flasker med 18 mg / ml nikotin eller nikotinfri. For at få andre nikotinstyrker kan du blande 0 mg med 18 mg, læs mere om dette i beskrivelserne for disse juice. Højere nikotinstyrke er velegnet til brugere, der er vant til et højt nikotinindtag, og som bruger dampe med coilr med lav effekt, såsom pod-systemer. Lavere nikotinstyrke er velegnet til kraftige dampe eller for brugere, der er vant til at sænke nikotinindtag, eller som ønsker at reducere størrelsen.

Hvad er E-væske med nikotinsalt?

Leveres i 10 ml flasker med 20 mg / ml nikotin. Nikotinsalt er en variant af nikotin, der er betydeligt mildere for halsen og er velegnet til brugere, der ønsker at tage nikotin med højere nikotinstyrke, men med et lavere antal funktioner. Nikotinsalt er beregnet til brug på dampe med lav effekt, såsom Pod-System.

Hvad er shortfills?

Nikotinfrie dampvæsker, der kommer i større flasker, der ikke er helt fyldte, ofte 50 ml i en 60 ml flaske eller 100 ml i en 120 ml flaske.
Shortfills er koncentreret i smag og har plads til at fylde op med en eller flere nikotinvæsker for at have et nikotinindhold på normalt op til 3 mg / ml.
De fleste Shortfills har et højt VG-indhold på 70-80%, hvilket gør dem tyktflydende og normalt ikke optimale for dampe, der kører ved lave watt, da det kan give tørt og ikke optimalt træk.

Hvad er MTL Shortfills?

Nikotinfri dampvæsker med et lavere VG-indhold, der er ekstra koncentreret i smag og kommer i mindre fyldte flasker end almindelige Shortfills og har derfor plads til mere nikotinvæske, så du kan opnå en højere nikotinstyrke, der passer til MTL-enheder.

Hvad er nikotinvæsker?

Smagløs juice, der kommer i 10 ml flasker med op til 20 mg / ml nikotin. Nikotinvæsker er designet til at placeres i nikotinfrie kortholder for at give dem nikotinindhold. Hvis du blander 10 ml 18 mg nikotinvæske i en 50 ml shortfills, får du 60 ml juice med 3 mg / ml nikotinstyrke. Hvis du tilsætter to 10 ml 18 mg nikotinvæske til en 100 ml kort pakke, får du 120 ml juice med 3 mg / ml nikotin.[martfury_products_grid per_page=»400″ products=»best_selling» cat=»e-juice»]

E-væske eller dampvæske, som det også kaldes, er den væske, du fylder dit våben med. Denne væske fordamper derefter, når du ryger, eller damp, som det normalt kaldes. Væsken fås i mange forskellige smag og fås med forskellige niveauer af nikotin, så du kan finde en juice, der passer dig perfekt. Vi tilbyder juice fra flere mærker med smag af alt fra eksotiske frugter og menthol til dampvæsker, der ligner smagen af ​​tobak, men uden ildelugtende røg!

Vælg den rigtige nikotinstyrke til din e-cigaret

Den første ting, du skal overveje, når du vælger nikotinstyrke, er at en damp med høj watt fordamper mere væske og producerer mere damp, hvilket betyder at du får en større mængde nikotin. Derfor er det almindeligt at bruge ejuice med lavere nikotinindhold til disse modeller. Valget af nikotinstyrke afhænger også af, hvor meget nikotin du er vant til at indtage, og om du foretrækker en mildere følelse i halsen, eller om du foretrækker at tage et mindre antal – men stærkere træk.

Tips til valg af nikotinstyrke

Stadig ikke sikker på, hvilken nikotinstyrke du skal vælge? Se først på dit våben for at se, hvad watt det drives af. Tommelfingerreglen, der skal huskes, er:

Lav watt = Højere nikotineffekt
Høj watt = Lavere nikotineffekt

Vælg juice

De fleste dampvæsker i dag består af både PG og VG, så alt efter hvilken følelse du vil have, når du damper, er det de værdier, du skal se ekstra på. Væsker med høj PG giver flere tårer i halsen og væsker med høj VG giver mere damp. Hvis du vil tilføje nikotin til væsken, er der flere forskellige e-juice at vælge imellem.

Vape juice varer ikke evigt, men den forbliver i god stand og holder meget længere end friske produkter som f.eks. mad. For eksempel kan en dampvæske ændre farve og blive brunlig over tid af forskellige årsager, men det betyder ikke, at den er blevet dårlig eller er udløbet. Det kan stadig være så frisk som før, hvilket kan være godt at vide. Generelt kan væsken forblive frisk i op til to år efter fremstillingsdatoen, men den varierer. Kontakt os, hvis du er i tvivl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *