Guide & Information

10 grunde til at stoppe med at ryge med e-cigaretter

10 grunde til at stoppe med at ryge med e-cigaretter

Vaping og e-cigaretter overtager over hele verden, og færre mennesker ryger cigaretter, så måske overvejer du at skifte. Rygning kan være alvorligt for dit helbred, men ikke nødvendigvis på grund af selve nikotinen. Heldig for dig, det nye år kan medføre vidunderlige ændringer. Hvis du sætter pris på den rus, du får ved at ryge, men ikke ønsker alle de potentielle problemer i dit liv, så er vaping en ideel mulighed. Så hvis du overvejer at starte med vape, giver vi dig 10 grunde til, at du skal skære rygning og starte elektronisk, er de ti grunde til, at du skal stoppe med at ryge og starte med e-cigaretter i 2021.

1. Gør det for dine lunger

Den første gode grund til 10 gode grunde til at starte med vape starter med dine lunger. Selvom nikotin i sig selv medfører nogle sundhedsmæssige risici, kommer de fleste sundhedsmæssige problemer ved at ryge cigaretter fra indånding af brændt plantemateriale. Dette er hvad der forårsager al den ubehagelige tjære, der kan føre til sygdomme som kræft. Ved at fordampe kan du undgå at få skadelig tjære i lungerne. Public Health Englands rapport fra 2015 siger, at “E-cigaretter er 95% mindre skadelige end tobak”, og påstanden er stadig gyldig i dag.

2. En smag for alle

Alle de produkter og tilbehør, du finder på våbenmarkedet, er bare fantastiske. Når du har fundet en smag eller producent, som du kan lide, kan du virkelig udforske alt hvad vaping har at tilbyde. Uanset om det er en dessertsmag som vanillecreme eller noget forfriskende som mynte, kan du altid finde juice med og uden nikotin, der tilfredsstiller dine smagsløg og dine behov.

3. Let med vaping

Når du går ud, skal du pakke din lighter og ryge. Dette er ikke ligefrem et problem, men du har sandsynligvis oplevet at have en lighter uden gas eller tage en knust pakke røg. Og så står du der, uden røg, uden nikotin og sandsynligvis i dårligt humør. Takket være det smarte og enkle design af de fleste e-cigaretter derude, vil du nogle gange endda glemme, at du har den på. Glem tænderen uden gas og en tom cigaretpakke, skaff dig en vape, der gør alt til en leg!

4. Duft aldrig ildelugtende røg

Nogle mennesker tåler det måske eller bare ikke nævner det, men den sky af cigaretstink, du har med dig, er ikke særlig attraktiv. Med en vape er den eneste duft, du efterlader, hvad du blæser ud efter at have trukket våbenet, og du vil have nogle rester af det åndedræt, hvis du ofte fordamper. I betragtning af de behagelige frugtagtige e-juice-smag, du kan finde på våbenmarkedet, er det sandsynligvis en forbedring af, hvad du spiste sidst, når du har noget kiwi-jordbær eller sukkervand i vejret.

5. Følg ecig-trenden

Vaping vokser konstant og vokser overalt i verden, så køb ikke det vrøvl, at kun nogle unge bruger vape. Flere og flere rygere i Norge fravælger rygning mod vaping, fordi det er innovativt, smart og ikke mindst opfylder det behov. Af samme grund ser vi ikke længere mange mennesker ryge en cigaret, du ser færre og færre mennesker tænde en cigaret. Old school kan være sejt, men ikke når det er så skadeligt og grimt som at ryge cigaretter kan være.

6. Reducer skader

Som tidligere nævnt kommer mange af problemerne i forbindelse med cigaretrygning ikke fra nikotin, det kommer fra indånding af brændte plantestoffer og tilsætningsstoffer, hvorfra der produceres cigaretter. Du kan nu fjerne / reducere disse skader / farer og bringe et rent nikotinprodukt ind uden den involverede forbrænding. Damp er meget lettere på lungerne og efterlader ikke tjære, som rygning gør. Der er en grund til, at Canada betragter opmuntring til vaping som en måde at sparke rygevanen ud og reducere skade.

7. Innovativ teknologi

Der er alle mulige teknologiske fremskridt i verden, og der er konstant nye produkter på vapingmarkedet, og mange flere er på vej. Allerede taler nogle typer vapes med appen på mobilen, så du vil blive forbløffet over, hvordan fremtiden for vaping ser ud.

8. Ikke mere nikotin

Hvis du forsøger at holde op med nikotin helt, er der stadig plads til dig i den dampende verden. En af de største nye tendenser inden for vaping er brugen af ​​CBD-juice i stedet for nikotinbaserede koncentrater. Kort sagt er CBD en hampeafledt forbindelse, der ikke har de psykoaktive virkninger, som THC har. Det kan hjælpe med forskellige forhold og lidelser, og vaping giver hurtig og tilfredsstillende lindring.

9. Kultur til vaping

Bare fordi du ikke længere ryger, betyder det ikke, at du bliver fyret fra “rygerklubben”. Vaping har en venlig kultur, der er fyldt med mennesker, der elsker at dele og udveksle råd. Der er meget at tale om, fordi vape-verdenen altid ændrer sig og udvikler sig, så du er velkommen til at vise din nye vape eller tale om din yndlings-e-juice.

10. Du skylder dig selv at holde op med at ryge

Statistikker fortæller os, at næsten enhver ryger prøver at holde op på et eller andet tidspunkt i livet. Undersøgelser har også vist os, ikke at vi er overraskede, men at rygere, der starter med vape, er mere tilbøjelige til at holde op med at ryge for godt. Så hvad enten du har haft nogen i dit liv, der har forsøgt at få dig til at holde op, eller hvis du vil holde op med dig selv, skylder du dig selv at prøve at holde op med at ryge. E-cigaret Europa gav dig 10 gode grunde til at starte med vape, er du klar?

Så hvad venter du på? E-cigaret Europa tilbyder hundredvis af forskellige produkter at vælge imellem! Er du usikker på, hvad der passer dig bedst? Spørg os i chatten, eller kontakt os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *